Early bird kedvezmény a BCE továbbképzésére

Forrás: turizmus.com

 2022. december 18. 16:56

Január 15-ig early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni a Budapesti Corvinus Egyetem februárban induló egyéves, levelező rendszerű, ösztöndíjas Kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzésére és szakközgazdász képzésére.

 

A Corvinus Mobilitás és Turizmus Központ (korábbi nevén Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont) által immár negyedik alkalommal indított szakirányú továbbképzés, a kulturális turisztikai menedzser szakirányú továbbképzés és szakközgazdász-képzés indítását indokolja, hogy a szektor jelen kihívásainak kizárólag a legmagasabban képzett szakembergárda képes megfelelni, olyan tudatos stratégia mentén, amely jóval túllép az eddig megszokott eljárásokon, és a tudatos márkaépítést magabiztosan alkalmazza. A képzés keretében lehetőségük nyílik új kompetenciák megszerzésére, a modern marketingkommunikációban és a médiakapcsolatokban rejlő lehetőségek megismerésére. Ismereteket szerezhetnek a látogatóbarát kulturális intézményekről, kulturális rendezvények szervezéséről, hazai és nemzetközi kulturális és turisztikai projektek menedzsment kihívásairól.

Célunk olyan kulturális turisztikai menedzserek képzése, akik gyorsan és kreatívan tudnak alkalmazkodni a változásokhoz.

A képzések két félévesek, levelező munkarendűek. Kéthetente péntek délután és szombaton, blokkosított rendszerben folyik az oktatás.

Tandíj: 430.000 Ft/félév

Az első félév tandíját, az ösztöndíjas pályázaton sikeresen teljesítő hallgatók részére a Magyar Turisztikai Szövetség fizeti.

A pályázó hallgatók szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján jelentkezhetnek a képzésre.

A képzés elvégzését követően a közgazdászok szakközgazdász oklevelet kapnak, minden más egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezők kulturális turisztikai menedzserek lesznek.

Early bird kedvezmény (10%): 2023. január 15-ig történő jelentkezés esetén (a képzés ideje alatt, minden félévben). Az Early bird ár 390.000 Ft/félév.

Az oktatásban részt vesznek a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói mellett a turizmus szakma legkiválóbb szakemberei, köztük a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai.

A program szakmai tartalmával kapcsolatban a szakfelelős ad tájékoztatást:
Szakfelelős: Dr. Jászberényi Melinda habilitált egyetemi docens
(jaszberenyi@uni-corvinus.com)

További kérdés esetén írjon a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu címre.

Ismerje meg szakirányú továbbképzésünket, és jelentkezzen most a szeptemberben induló programokra!

Szak indítása: 2023. február.

Jelentkezési határidő: 2023. január 31.

 

(Címlapfotó: uni-corvinus.hu)