Early Bird kedvezmény a Corvinus turisztikai képzésére – Jelentkezz május 14-ig!

Forrás: turizmus.com

 2024. május 09. 16:18

A hallgatók megismerkedhetnek a turizmus legfrissebb trendjeivel, a fenntartható fejlesztési lehetőségekkel és a piaci igényeknek megfelelő menedzsmenttechnikákkal.

A Corvinus Egyetem Turisztikai fejlesztési menedzser/szakközgazdász képzése kiváló lehetőséget kínál mindazoknak, akik a turizmus területén szeretnék bővíteni tudásukat és szakmai kompetenciáikat. A tanulmányok befejezése után a résztvevők másoddiplomát kapnak, ami jelentősen növeli a munkaerőpiacon való versenyképességüket.

A képzés során szerzett tudás nemcsak elméleti, hanem gyakorlati is, azaz a diákok valós eseteken keresztül tanulhatják meg a szükséges készségeket.

A szak két féléves, intenzív tanulmányi program, amelyet úgy alakítottak ki, hogy az már dolgozó szakemberek számára is ideális legyen. Az órák péntekenként 13:40-től 19:50-ig, míg szombatonként 8:00-tól 17:00-ig zajlanak. A hallgatók megismerkedhetnek a turizmus legfrissebb trendjeivel, a fenntartható fejlesztési lehetőségekkel és a piaci igényeknek megfelelő menedzsment technikákkal.

„Megtanultam, hogyan érdemes valamire egységként tekinteni, és olyan szakmai részletekkel gazdagodtam, amik hozzá tudnak tenni a mindennapokhoz. Kicsit olyan volt, mint amikor rendszerezzük a meglévő könyveinket a polcon. Elkezdjük őket téma, korok, írók szerint csoportosítani, és az új rendszer új megvilágításba helyezi a meglévő tudást. A csoportosítás ötleteket, inspirációt adhat – akárcsak a képzésen tanult elméletek és megközelítések.” – Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels általános igazgatója. A teljes cikk itt olvasható.

Turbucz Ádám

Fotó: Mellow Mood

(X)