Early Bird kedvezmény és egy támogatott félév a Corvinus Kulturális Turisztikai Menedzser/ szakközgazdász képzésén

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. december 07. 13:30

A másoddiplomát adó képzés az egyetemtől megszokott magas színvonallal várja a jelentkezőket.

Fotó: Tim Ponder

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány támogatja a képzést, ennek révén a két féléves képzés első féléve térítésmentes. Ráadásul aki 2023. december 20-ig jelentkezik a képzésre, az az early bird kedvezményt is igénybe veheti.

Jelentkezni ezen az oldalon lehet.

A jelentkezési határidő: 2024. január 15.

Szakértő oktatók és gyakorlatorientált képzés

A program olyan szaktudást nyújt, amely összekapcsolja a turisztikai menedzsmentet és a kulturális örökség megőrzésének stratégiáit. A képzésben a szakma neves előadóitól nemcsak elméleti, hanem gyakorlati ismereteket is elsajátíthatnak, hazai és nemzetközi projekteken keresztül ismerhetik meg a kulturális turizmus trendjeit.

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Azoknak ajánljuk, akik már aktívan dolgoznak a kulturális turizmus területén, ugyanakkor szeretnék a legkorszerűbb látogatómenedzsment-tudással jövőképessé tenni a desztinációjukat. A kooperáció, az alkalmazkodás képessége és az inkubáció jelenti ma a versenyképességet, ami minden ezen a területen dolgozó szakember saját elvárása is, ezek elsajátításában segítjük hallgatóinkat.

Karrierlehetőségek

A képzés után számos lehetőség nyílik a hallgatók előtt. A diplomások képesek lesznek dolgozni kulturális intézményekben, múzeumokban, idegenforgalmi szervezeteknél, vagy akár saját vállalkozásukat is indíthatják az iparágban.

(X)