eCornell képzések jelentős kedvezménnyel, a Corvinuson keresztül

Forrás: turizmus.com

 2016. december 07. 09:20

A Budapesti Corvinus Egyetem és az amerikai Ivy League-tag Cornell közötti együttműködési megállapodás értelmében 2017 tavaszán a hazai turisztikai szakma gyakorlati szakemberei számára kedvezményes lehetőség nyílik a Cornell Egyetem online certificate képzéseiben részt venni.

Napjaink szállodaiparában a vevői élmények alapos ismerete, a vendéggel közösen megtervezett élmények kialakítása,a legfrissebb értékesítési és kommunikációs csatornák/eszközök folyamatos vizsgálata lehet a megoldás az internet-vezérelte kihívásokra.

A hangsúly e területeken belül a bigdata elemzésére, illetve a mobil-marketingre, a közösségi marketingre és a kontextuális (azaz adott pillanatnyi elvárásra azonnal reagáló, közösségi információkra is építhető) marketingre helyeződik.

Mindezen irányokhoz nyújt hatékonyan elsajátítható tudást a nemzetközi szállodaipar legelismertebb oktatási intézménye, a Cornell Egyetem online képzése, amely az alábbi három témában érhető el kedvezményes áron a Corvinus Egyetemmel kötött együttműködés keretében:

- Hotel Revenue Management (Szállodai hozammenedzsment): a program keretében a profitmaximalizálás kiemelten fontos témái kerülnek oktatásra, például az előrejelzés és foglalások menedzsmentje, ár- és elosztási csatorna menedzsment, csoportos foglalások és túlfoglalás menedzsmentje, a szállodai hozammenedzsment nem tradicionális menedzsmentje, továbbá az online marketing és a keresőmarketing.

- Hospitality Marketing (Szállodai marketing): a program központi elemét az adatokra építő, a stratégiai döntéshozatalt támogató elemzési szemlélet adja. A programban kiemelt hangsúlyt kap továbbá a közösségi- és a mobilmarketing, valamint a keresőoptimalizálás.

- Hospitality Management (Szálloda menedzsment): a szállodamenedzsment legfontosabb területei közé a pénzügyi menedzsment, a marketingtervezés, a hozammenedzsment és vendéglátó szolgáltatások menedzsmentje tartozik.

 

A Cornell Egyetem a nyolc legjobb amerikai egyetem között számon tartott intézmény, szállodaiskolája, a School of Hotel Administration pedig a nemzetközi szállodaipar legelismertebb oktatási intézménye. Az iskola oktatói és tanácsadói jelentős szerepet vállalnak a nemzetközi szállodaipar trendjének alakításában. A kiemelten hatékony online képzésekhez a Cornell Egyetem mentori segítséget nyújt, amely során a képzésre beiratkozottak a Cornell-en végzett, gyakorló szállodai vezetőktől kaphatnak segítséget. A kurzusok sikeres teljesítését követően a résztvevők oklevelet kapnak a Cornell Egyetemtől.

A képzést minden olyan szakmabeli számára ajánljuk, aki szívesen bővítené menedzsment ismereteit szállodaipar témában, ezzel javítva vállalkozásának eredményeit. A részvétel feltétele minimum középfokú, angol nyelvtudás.

Az eCornell Online Certificate adta lehetőségeket, illetve a Corvinuson keresztül történő jelentkezés feltételeit és előnyeit megismerheti eCornell Nyílt Napunkon 2016. december 8-án, 17.00 órától a Corvinus főépületének 3001-es termében.A Nyílt Napon Dr. Niklai Ákos, a Cornell Egyetem végzett hallgatója a szállodaipari trendeket és a Cornell Egyetem jelentőségét ismerteti. A tájékoztató keretében Pintér-Szabó Lívia az eCornell Online Certificate képzés kedvezményes áron elérhető lehetőségeit mutatja be. Az eseményt kerekasztal-beszélgetés zárja, amely során Dr. Niklai Ákos, Dr. Walkó Miklós és Szécsényi Judit, volt Cornell, illetve eCornell hallgatók, valamint Siket Zsolt, a Continental Group képviseletében értékeli a szállodaipari képzések fontosságát és ebben a Cornell Egyetem jelentőségét.

A képzés várhatóan 2017 márciusában indul, 2016. december 12-i jelentkezési és 2017. január 12-i fizetési határidővel.

A képzések részletes tájékoztatói és bővebb információ a marketing.uni-corvinus.hu/index.php linken érhető el.

A Nyílt Napra regisztrálni ITT lehet.

A képzésre jelentkezni ITT lehet!