Tanuljon online és legyen digitális turisztikai szakember!

Forrás: turizmus.com

 2020. július 22. 17:52

Az Edutus Egyetem a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány támogatásával elindítja online teljesíthető, akkreditált digitális turisztikai felnőttképzéseit, melyekre érettségivel rendelkezők jelentkezését várja.

Váljon csupán 8 hét alatt digitális utazási és turisztikai szakemberré! Fejlődjön szakmailag, szilárdítsa meg vagy frissítse fel ismereteit és iparági készségeit ebben a folyamatosan változó online világban.

Az Edutus Egyetem innovatív, digitális turisztikai képzését az utazási és turisztikai ágazat képviselőivel együttműködve tervezték meg, így igazodik az üzleti környezethez, és az ágazat kihívásainak és igényeinek kielégítésére szolgál mind az állami, mind a magánvállalkozások számára.

A képzés kurzusainak összeállításában fontos szerepet játszott, hogy releváns, érdekes és naprakész információkkal lássa el a résztvevőket, amiket később a munkájuk során a gyakorlatban is kamatoztatni tudnak.

Az első turnusra július 31-ig lehet jelentkezni

Fotó: Edutus Egyetem

Az Edutus Egyetem a Digitális turisztikai szakember képzési programján belül három egymásra épülő, de külön is elvégezhető kurzust kínál:

  • Digitális alapismeretek és alkalmazásuk a turizmusban
  • Online rendszerek a turizmusban
  • Digitális turizmusmarketing

 

A képzéseket mindenki a saját tempójában tudja elvégezni maximum 8 hét alatt, korlátlan hozzáféréssel bárhol, bármikor.

Sikeres képzésteljesítés esetén a hallgató a tandíj 50%-át visszakapja a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány támogatásának köszönhetően.

A diploma nem feltétele a képzésekre való jelentkezésnek. Akinek van érettségije és dolgozott már a turizmusban, vagy ezt tervezi, jó eséllyel tud jelentkezni a képzésekre, a pontos bemeneti követelmények a képzési program oldalán találhatók.

Az online képzések első turnusára július 31-ig lehet jelentkezni.

Jelentkezés és további információ a képzésről itt: turizmuskepzes.hu