Elismerő oklevélben részesült az Aquaworld

Forrás: turizmus.com

 2022. június 28. 10:52

Az Aquaworld Resort Budapest elismerő oklevelet vehetett át a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarától, a pandémia alatt az egészségügyi szakdolgozók részére nyújtott önzetlen támogatásért.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara által június 24-én megrendezett díjátadó gálán Balogh Zoltán, a szervezet elnöke köszöntötte a megjelent vendégeket, köztük az elmúlt két év díjazottjait, és azon támogató szervezeteknek, cégeknek a vezetőit, küldötteit, akik a pandémia ideje alatt felajánlásaikkal segítették a szakdolgozók munkáját, rekreációját és hozzájárultak jutalmazásukhoz.

aquaworld

Kiosztották a „A COVID-19 járványhelyzet alatt az egészségügyi szakdolgozók részére nyújtott önzetlen támogatásáért” járó díszokleveleket

Fotó: Aquaworld Resort Budapest

„Az elmúlt két év pandémiás helyzete társadalmi összefogást is eredményezett, az ország szinte minden intézményét támogatók segítették. Szeretnénk kiemelni azokat a szervezeteket és cégeket, melyek a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarán keresztül támogatták tagtársainkat, közösségeinket. A mai napon külön szeretnénk nekik megköszönni felajánlásaikat” – kezdte beszédét az elnök.

aquaworld

Babonits Tamásné (általános alelnök MESZK), Sívó Roland (igazgató, Aquaworld) és Balogh Zoltán (elnök, MESZK)

Fotó: Aquaworld Resort Budapest

A gálán a „A COVID-19 járványhelyzet alatt az egészségügyi szakdolgozók részére nyújtott önzetlen támogatásáért” járó díszoklevelet az Aquaworld Resort Budapest részéről Sívó Roland, a létesítmény igazgatója vehette át.

"Rosszból is születhetnek jó dolgok! A MESZK és az Aquaworld kapcsolata két, a világjárvány által leginkább sújtott szektor kohéziójából született, azóta is tart és reméljük, hogy még sokáig így is marad. Még egyszer köszönjük az egészségügyi dolgozóknak azt a rengeteg munkát és odaadást, amit értünk, az emberekért tettek és reméljük, hogy egy kicsit mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy ez az emberfeletti küzdelem  elviselhetőbb legyen számukra” – nyilatkozta Sívó Roland.

Az Aquaworld Élményfürdő tavaly nyáron egynapos ingyenes belépőjeggyel köszönte meg az egészségügyi dolgozók járványhelyzet alatt tanúsított áldozatos munkáját.