Előadónk a MICE Business Day-en: Anne Spanjersberg, az a&o HR- és ESG-igazgatója

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. október 18. 20:15

A szakember angol nyelvű előadásából kiderül, hogyan válik 2025-re az a&o Európa első zéró károsanyag-kibocsátású szállodaláncává és hogyan kezeli a brand az energiaárak növekedését.

A korábbi években megszokott módon erős témákat körbejáró szakmai fórum indítja a november 10-én az Anantara New York Palace Hotelben megtartott MICE Business Day programját.

A 9 órakor kezdődő megnyitó és a köszöntők után nemzetközi szinten ismert szakemberek angol nyelvű előadásait hallgathatják meg résztvevők, a téma a fenntarthatóság, az energiaválság és annak turizmussal kapcsolatos aspektusai. A szervezők továbbra is várják a látogatók és a szakmai vásárlók jelentkezését.

Regisztráljon szakmai jegyért minél hamarabb! >>>

 

A 37 éves, amszterdami származású Anne Spanjersberg 2017 óta tagja az a&o csapatának. Négy évet dolgozott a 39 egységet üzemeltető lánc nemzetközi értékesítési vezetőjeként, a közelmúltban a berlini központ humánerőforrás- és ESG-igazgatójának nevezték ki.

Anne Spanjersberg

Fotó:  a&o

„A fenntarthatóan jó megoldások mindig csapatban születnek” – vallja a motiválást, összpontosítást és az együttműködést kiemelten kezelő igazgató, akinek kinevezésétől Oliver Winter vezérigazgató a fenntartható megoldások bevezetését várja, a vállalat minden szintjén. A lánc ugyanis ragaszkodik ahhoz a céljához, hogy 2025-re Európa első „zero waste” szállodaláncává váljon, s az odáig vezető úton Anne Spanjersbergnek kiemelt szerepe lesz. Első fenntarthatósági jelentésük kiadását 2023-ra tervezik, a dokumentum részletes áttekintést nyújt majd a vállalat intézkedéseiről és projektjeiről.

A szakembert a következő hónapokban fontos projektek levezénylésével bízták meg, többek között a toborzási roadshow lebonyolításával és a „Vonzó munkaadó" stratégia kidolgozásával, a munkatárs-toborzási és -megtartási programok bővítésével. Feladatai közé tartozik a minősítések folytatása és véglegesítése, valamint az energiahatékony építési, felújítási intézkedések végrehajtása.

"Rendkívül motivált vagyok, és szeretem feszegetni a határokat" – mondja a magát szenvedélyes csapatjátékosnak valló szakember, aki az elmúlt két évben is megőrizte kreativitását és hidegvérét, és sikeresen küzdött az üres szállodai szobák ellen alternatív szálláskoncepciókkal.

Ha szeretné meghallgatni Anne Spanjersberget a MICE Business Day-en, regisztráljon a szakmai jegyért itt! >>>