Előadónk a MICE Business Day-en: Tim Fairhurst, az ETOA főtitkára

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. október 25. 10:01

„Don’t leave anyone behind!” címmel tartja angol nyelvű prezentációját a szektor magán- és állami tagjai közötti kapcsolat fenntartásáról és a szervezet klímaakciótervéről Tim Fairhurst, az Európai Turisztikai Szövetség (ETOA) főtitkára és politikai igazgatója a november 10-i MICE Business Day-en.

Az iparág legégetőbb problémáit megvitató szakmai fórummal veszi kezdetét Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fóruma, a MICE Business Day, melyet az Anantara New York Palace Hotelben november 10-én tartanak meg. A megnyitó és a köszöntők után a neves előadók sorát Tim Fairhurst, az ETOA nemzetközi szinten is jól ismert főtitkára és politikai igazgatója nyitja.

Regisztráljon szakmai jegyért minél hamarabb! >>>

Tim Fairhurst

Fotó: ETOA

Az Európai Turisztikai Szövetség (ETOA) brüsszeli székhelyű non-profit szervezetként működik. Olyan, növekvő pályán lévő, közvetlen tagsággal rendelkező egyesület, amely jelenleg több mint 350 globális szolgáltatót és 700 beszállítót, desztinációt és egyéb partnert foglal magában Európa-szerte.

A kormányzat minden szintjén dolgozik az EU-tól a városházáig, olyan stratégiai, kereskedelmi és gyakorlati kérdésekkel foglalkozva, amelyek befolyásolják az európai turizmus fejlődését és megvalósítását.

Az ETOA különféle személyes és online eseményeket kínál és személyre szabott üzleti szolgáltatásokat nyújt a desztinációk és más partnerek számára. 2020-ban klímavészhelyzetet hirdetett, emellett pedig alapító partnere és támogató aláírója volt a Glasgow-i Nyilatkozatnak is.

Tim Fairhurst az ETOA-hoz való csatlakozása előtt az oktatási és kulturális utazási szektorban dolgozott, jelenleg az ETOA szakpolitikai fejlesztéséért és tevékenységéért felel, feladatköre rendkívül sokrétű, számos szakterületre kiterjed.