Előadónk a MICE Business Day-en: McPartlin-Kiss Ildikó, az Air France-KLM régióvezetője

Szerző: Pintér Tünde

Forrás: turizmus.com

 2022. október 20. 18:20

McPartlin-Kiss Ildikó, az Air France-KLM 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező régióvezetője a fenntarthatóbb légi közlekedésre való átállás fontosságáról és lehetőségeiről tart előadást Magyarország legnagyobb üzleti turisztikai rendezvényén.

Neves előadók és a szakmát leginkább foglalkoztató témák fémjelzik a november 10-i MICE Business Day délelőtti szakmai fórumát, melyen négy, nemzetközi szintéren is ismert és elismert szakember beszél a fenntarthatóság fontosságáról és turizmussal kapcsolatos aspektusairól az Anantara New York Palace Hotelben.

Regisztráljon a MICE Business Day szakmai jegyéért minél hamarabb! >>>

Míg a korábban bemutatott Anne Spanjersberg, az a&o hotellánc HR- és ESG-igazgatója a szállodaipar szemszögéből világítja majd meg prezentációjában a fenntarthatóság témakörét, McPartlin-Kiss Ildikó, az Air France-KLM Magyarország régióvezetője angol nyelvű előadásában arról beszél a hallgatóságnak, miként járulhat hozzá egy légifuvarozó a fenntartható fejlődés céljaihoz.

McPartlin-Kiss Ildikó prezentációját minden bizonnyal nagy érdeklődés kíséri majd az üzleti turisztikai csúcstalálkozón, hiszen a szakember a légi közlekedésben 20 éves tapasztalattal rendelkezik, 2016 óta az Air France-KLM régiós menedzsere, az általa képviselt légitársaság pedig 17 éve elismert cégcsoport a fenntartható fejlődés terén a légi közlekedési iparágban.

McPartlin-Kiss Ildikó a légi közlekedés fenntarthatóvá tételéről tart előadást

Fotó: Air France-KLM

A vállalat vezetőinek eltökélt szándéka, hogy felgyorsítsák a fenntarthatóbb légi közlekedésre való átállást. 2003 óta tagjai az ENSZ Globális Megállapodásának, céljuk, hogy a cégcsoport tevékenységei kapcsán jelentős mértékben hozzájáruljanak az ENSZ fenntartható fejlődési céljaihoz.

„A klímaválság kétségtelenül a legnagyobb kihívás, amellyel iparágunknak ma szembe kell néznie. Az Air France-KLM és valamennyi alkalmazottja évek óta dolgozik azon, hogy csökkentse környezeti lábnyomát, de most fel kell gyorsítanunk a fenntarthatóbb légi közlekedés irányába történő átmenetet. Az SBTi (Science Based Target initiative) kötelezettségvállalás szemlélteti az erre irányuló eltökéltségünket, tudományosan vitathatatlan keretek közé helyezi a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését" – hangsúlyozta McPartlin-Kiss Ildikó szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Elkötelezett szakemberként hisz abban, hogy lehetséges közösen, munkatársaikkal, ügyfeleikkel és partnereikkel együtt véghez vinni az átmenetet a fenntartható repülésben. Ennek szellemében önkéntesen workshopokat tart a magyar és régiós kollégáknak a klímaváltozás témakörében.

Ha szeretné meghallgatni McPartlin-Kiss Ildikót a MICE Business Day-en, regisztráljon a szakmai jegyért itt! >>>