Első féléves ösztöndíj a Corvinus turisztikai fejlesztési menedzser továbbképzésén

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 09. 19:01

Első féléves ösztöndíjjal, egyéves, levelező rendszerű turisztikai fejlesztési menedzser szakirányú továbbképzés és szakközgazdász-képzés indul a Budapesti Corvinus Egyetemen. (X)

A Corvinus Mobilitás és Turizmus Központ (korábbi nevén Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont) által immár hatodik alkalommal indított szakirányú továbbképzés, a turisztikai fejlesztési menedzser szakirányú továbbképzés és szakközgazdász-képzés a legkorszerűbb turizmus, marketing és smart megoldások, térségi menedzsment, MICE és rendezvényszervezési, valamint szállodafejlesztési szemléletet gyakorlatorientált módon közvetíti a hallgatók felé. Az oktatásban részt vesznek a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói mellett a turizmus szakma legkiválóbb szakemberei, köztük a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársai.

Célunk olyan turisztikai menedzserek képzése, akik gyorsan és kreatívan tudnak alkalmazkodni a változásokhoz.

A képzések két félévesek, levelező munkarendűek. Kéthetente péntek délután és szombaton, blokkosított rendszerben folyik az oktatás.

Tandíj: 475.000 Ft/félév

A szak indítása: 2022. szeptember

Az első félév tandíját 20 hallgató részére a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány fizeti.

A pályázó hallgatók szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján jelentkezhetnek a képzésre.

A képzés elvégzését követően a közgazdászok szakközgazdász oklevelet kapnak, minden más egyetemi vagy főiskolai végzettséggel rendelkezők turisztikai fejlesztési menedzserek lesznek.

A program szakmai tartalmával kapcsolatban a szakfelelős ad tájékoztatást: dr. Jászberényi Melinda habilitált egyetemi docens
(jaszberenyi@uni-corvinus.com)

További kérdés esetén írjon a jelentkezes.part.time@uni-corvinus.hu címre.

Ismerje meg szakirányú továbbképzésünket, és jelentkezzen most a szeptemberben induló programokra!

(X)