Értékesítők figyelem!

Forrás: turizmus.com

 2020. január 14. 16:02

A sikeres értékesítésről, aktuális módszerekről tart workshopot a Menedzserképző Központ. A rendezvényre csak 25 fő jelentkezését tudja fogadni a szervező, regisztráljon mielőbb olvasói kedvezménnyel az inspiráló ötletekért, megoldásokért!

Az értékesítők szerepe a digitális korban nagy mértékben átalakult, egyre ritkább az ügyfelekkel való személyes találkozás, nagyobb a digitális marketing szerepe, az ügyfelek egyre tájékozottabbak. Ezen körülmények között érthető, hogy elbizonytalanodnak az értékesítők, és egyre nehezebb őket motiválni.

 

Mi az értékesítő és az értékesítés szerepe a digitális világban? Hogyan lehet átütni az értékesítési zajt? Mik a kiemelkedően hatékony értékesítők jellemzői? Milyen a challenger értékesítő? Mi a bakkal attitűd? Mik a mérhető sales teljesítményt növelő képzési programok? Hogyan motiváljuk önmagunkat és a csapatunkat?

Vegyen részt a Menedzserképző Központ szervezésében létrejövő, 70 százalékban gyakorlati, interaktív workshopon, hogy a rendezvény szakmai vezetőjeként, a DEVELOR segíthessen vállalatuknak! A résztvevők képesek lesznek felismerni, hogy cégüknél mik a legfontosabb fejlesztési lehetőségek, és akciótervet, konkrét lépéseket lesznek képesek megfogalmazni az előrelépés érdekében.

2020. február 27. (csütörtök), 09.00 – 13.00 |   Budapest, Star City Hotel

Kedvezményes részvételi díjak:

A Business Traveller, a Turizmus Bulletin, és a turizmus.com olvasói és partnerei részére: 21 000 Ft + áfa

Értékesítés fejlesztési tanácsadók, tréning és coaching terület képviselői számára - A Business Traveller, Turizmus Bulletin, és a turizmus.com olvasói és partnerei részére: 42 000 Ft + áfa

A képzés tematikájáról részletesen a Menedzserképző Központ oldalán olvashatnak, a kedvezmény IDE KATTINTVA érvényesíthető.

Egyéb kérdések:
Ács Nóra, ügyvezető igazgató
Menedzserképző Központ és Szolgáltató Kft.

Tel./fax: + 36 1 872 2187
Mobil: + 36 70 264 3146
E-mail: acs.nora@menedzserkepzokozpont.hu
Web: www.menedzserkepzokozpont.hu
Iroda: 1092 Budapest, Hőgyes E. u. 13. 3/19., 119 kcs.
Székhely: 1116 Budapest, Kondorosi út 10/a. A ép. 7/8.

(X)