Ez az este a szakmáról szólt

Forrás: turizmus.com

 2018. február 04. 09:30

Február 1-jén, a XXVI. Turizmus Gálán mintegy 1200 szakmabeli ünnepelt együtt a Budapest Kongresszusi Központban. Rendhagyó este volt.

A Turizmus Kft. ezúton is megköszöni a turisztikai szakma vezető képviselőinek, hogy 1993 óta minden február elsején elfogadják a meghívást, s az ország minden részéből eljönnek, hogy együtt ünnepeljenek.

A XXVI. Turisztikai Díjátadó Gála és Évadnyitó Fogadás több szempontból is más volt, mint a korábbiak.

Formailag ez volt az első alkalom, hogy az est moderálására profi műsorvezetőt kértünk fel, Szekeres Nóra személyében.Tartalmilag, először fordult elő, hogy az ágazatot felügyelő miniszter – egyéb elfoglaltságai miatt – nem tudott jelen lenni, úgy, hogy a turizmusért felelős államtitkára sem képviselhette őt - nem lévén ilyen poszt a jelenlegi struktúrában - s így a kormány részéről nem hangzott el köszöntő.

Sorsszerű egybeesés volt, hogy most először nem a szervezők, hanem meghatározó szakmai szervezetek elnökei (Gál Pál Zoltán - VIMOSZ, Erdei Bálint - MUISZ, Könnyid László - MSZÉSZ) valamint az ORBIS-ACCORHotels regionális kommunikációs igazgatója (Király Zoltán) tettek fel szavazásra az ágazatnak fontos kérdéseket - amelyekre a jelenlévők szavazógép segítségével válaszolhattak - s így, e két körülmény felerősítette, hogy ez az este a szakmáról szól.Köszöntötte a megjelenteket Giles Clavie, az ORBIS-ACCORHotels elnök vezérigazgatója.A hagyományoknak megfelelően, néhány szakmai szervezet erre az estére időzítette, hogy átadja az év legjobbjának járó díjait.Ugyancsak hagyomány immár, hogy ezen az estén mutattuk be a Turizmus Kft. kiadásában megjelenő, „Az 50 legbefolyásosabb személy a turizmusbancímű kiadványt.

Két, szerencsés nyertes ajándékot is hazavihetett a LOT légitársaság, valamint a Synlab Laborszolgáltató jóvoltából.

A show-ról idén a Dirty Led Light Crew gondoskodott, nagy sikerrel.

S persze, az egész este lényege ismét a networking volt, amikor, a meghívottak, egy nagyszabású fogadás keretében,

sőt, már a welcome pezsgőzés alatt is,  találkozhattak, örülhettek egymásnak.

Ha Ön is ott volt, Kedves Olvasónk, akkor azért, ha nem volt ott, akkor azért tekintse meg képgalériáinkat!

Regisztráció – Welcome

Gálaműsor a BKK Pátria termének színpadán

Szakmai szervezetek díjátadója

Fogadás és networking késő estig