Ezek a cégek az MTÜ kiemelt partnerei

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 24. 16:12

Az MTÜ kiválasztotta Kiemelt Partner Programjának nyerteseit, 14 kategóriában. Ezek a cégek ezentúl jogosultak az MTÜ partneri logójának használatára.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Kiemelt Partner Programjának célja, hogy egységesítse a turisztika B2B szegmensében az ügynökséggel történő együttműködés feltételeit, valamint, hogy támogassa a programban részt vevők piaci aktivitását. Emellett hiánypótló minősítési eljárást is biztosít az iparág szereplőinek.

A Kiemelt Partner rendszer a pályázó turisztikai szereplők számára 14 együttműködési kategóriát kínál, lefedve ezzel szinte a teljes magyar turisztikai szakmát. Az ügynökség rendszeresen bővíti a csatlakozni kívánó szakmai partnerek körét, valamint lehetőséget teremt arra is, hogy a jövőben új turisztikai B2B kezdeményezések is kiemelt partnerré válhassanak.

A benyújtott pályázatok alapján az ügynökség 14 kategóriában választotta ki a szolgáltatókat a program keretében történő együttműködésre. A Kiemelt Partner státusz a következő minősítésig érvényes, a státuszt birtokló jogi személyek jogosultak a Kiemelt Partner logó használatára, amelyet az MTÜ megküld a sikeres pályázóknak.

A partnerek listája itt olvasható.