Ezüstérmet nyert a Magyar Kongresszusi Iroda MICE-kisfilmje

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 05. 16:12

Ezüstérmet nyert Szerbiában az International Committee of Tourism Film Festivals (CIFFT) imázsfilmek számára meghirdetett világverseny-sorozatán a Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) – a Graphasel Design Stúdió kreatív koncepciója alapján készült – MICE desztinációs kisfilmje.

A tizenegy állomásból álló egész éves nemzetközi megmérettetésre nevezett produkció már az első fordulónak otthont adó Japan World's Tourism Film Festival 2022 finalistája, a Cape Town-i International Tourism Film Festival Africa 2022 aranyérmese, s most a Veliko Gradište-i International Festival of Tourist and Ecology Films, Silafest 2022 Tourism Products kategóriájának második helyezettje lett.

„Igazi csapatmunka eredménye ez a film, amely a korábbi sikeres leisure turisztikai üzenetek után a konferencia és üzleti rendezvények számára vonzó üzeneteket és hívószavakat hivatott felsorolni Budapest kapcsán. Nap mint nap tapasztaljuk gyümölcsét annak, hogy együtt munkálhattuk ki a konferencia- és üzleti rendezvény szektor szereplői számára meghatározó jelentőségű üzeneteket és értékeket, amelyek most nemzetközi elismerést, s figyelmet hoztak hazánknak. Új utat építettünk a szabadidős turizmustól az üzleti rendezvények felé, mely során a képi megjelenítés eszköztára is része az identitásnak. A Hungarian & Budapest Convention Bureau kettős brandjének megalkotásakor saját szakértő projektcsapatunkon túl, a legszélesebb módon és körben vontuk be a szakmát a közös gondolkodásba" – hangsúlyozta az MKI közleményében Békefi Anna ügyvezető igazgató, aki egyúttal arra buzdítja a szakmát, hogy, közkincs lévén, használják sikerrel a kisfilmet.

Balról jobbra: Drozsnyik Dávid (Graphasel Design Studio), Békefi Anna (Magyar Kongresszusi Iroda), Bosko Savkovic (Silver Lake Tourfilm Festival – Silafest) és Ördögh László (Graphasel Design Studio)

Fotó: MKI