Február ötödikéig lehet Budapestre szavazni

Forrás: turizmus.com

 2019. február 01. 09:35

Legyen Budapest a legjobb európai desztináció! A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) szerint nagy esély van a legjobbak között végezni.

Egy éve a legjobb 10 közé került Budapest a European Best Destination „legjobb európai úti cél” szavazásán, amely már 10 éve mutat utat a világutazóknak. Most ismét a legjobbak között versenyez a főváros a legjobb európai úti cél címért.

Budapest 2018-ban debütált a versenyen és rögtön a 8. helyet szerezte meg Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve összesen 17 745 szavazattal. Tavaly Wroclaw nyerte el az első helyet.

2019. február 5-éig bárki szavazhat és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destinations szavazásán is az első helyre kerüljön.

Csak egy kattintás az alábbi linken Budapestre: https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2019/

Egy IP címről egyszer lehet szavazni. A legjobb desztinációk egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos social media felületen és utazási portálon – a nyertes úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, mint a magyar főváros turisztikai szervezete, partnereivel szoros együttműködésben hosszú ideje azon dolgozik, hogy Budapest történelmi látnivalóit, virágzó gasztronómiáját, termál vizeit és vibráló kulturális életét minél szélesebb körű utazóközönséggel ismertesse meg.