Felhívás a magyar közösségi standon való részvételre az IMEX AMERICA 2019 kiállításon

Forrás: turizmus.com

 2019. május 16. 15:47

Szeptember 10–12. között kerül megrendezésre az Amerikai Egyesült Államokban, Las Vegasban az IMEX America, amely a világ egyik legjelentősebb hivatásturisztikai kiállítása.

A rendezvényen évről évre több mint 4000 szakmai vásárló vesz részt, nemzetközi szervezetek, incentive házak és egyéb fontos szakmai szereplők képviseletében. A kiállítás időtartama alatt a résztvevők számára lehetőség nyílik az üzleti kapcsolatok fejlesztésére, az amerikai piacon történő bemutatkozásra.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében Magyarországot egy 50 négyzetméteres standdal népszerűsítik, ahol – igazodva a vásár szakmai jellegéhez – ország bemutató prezentációk is várják a nemzetközi ügyfeleket. Az esemény ideje alatt a magyar standon megosztott kiállítói pultokkal a Magyar Turisztikai Ügynökség lehetőséget biztosít a hazai partnerek számára, hogy az amerikai piacon bemutatkozzanak és egyéni tárgyalásokat tartsanak.

A megjelenés célja, hogy Magyarország, Budapest, mint vonzó hivatásturisztikai desztináció kerüljön bemutatásra a hazai partnerek közreműködésével.

Bővebb információ a https://mtu.gov.hu/cikkek/felhivas-a-magyar-kozossegi-standon-valo-reszvetelre-az-imex-america-2019-kiallitason-965 honlapon található, vagy érdeklődjön a Magyar Turisztikai Ügynökség illetékes kollégáinál a kiallitas@mtu.gov.hu címen!