Felhívás az ASTA Global River Cruise Expón való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 07. 17:13

2022-ben Magyarország fogadja házigazdaként az Amerikai Utazási Ügynökök Szövetségének első folyami hajózással kapcsolatos globális kiállítását és konferenciáját. Az ASTA Global River Cruise Expóra a Magyar Turisztikai Ügynökség várja a hazai szolgáltatók jelentkezését.

Amint arról korábban számoltunk, a 2022. március 16–20. között Budapestre meghirdetett első ASTA Global River Cruise Expo promóciója a Magyar Turisztikai Ügynökség kollégáinak együttműködésével az Egyesült Államokban már megkezdődött. Az esemény promóciós videójának dinamizmusa pedig mindent elárul a szervezők lelkesedéséről.

A világszinten úttörő rendezvény iránti rendkívüli érdeklődést mutatja, hogy már most 450, főként a folyami hajózásra specializálódott nemzetközi utazási ügynök regisztrált rá. A szervezők összesen mintegy 550 fő nemzetközi buyer és kiállító jelentkezésével számolnak, ami reményeik szerint nagy lendületet adhat a tengerentúli beutazó turizmus újjáéledésének Magyarországon, de az egész régióban is. Az európai folyami hajózás legszélesebb vendégköre ugyanis az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján Észak-Amerikából érkezik, Budapest pedig az elmúlt években az egyik legnépszerűbb megállóvá vált a hajózók körében.

A Magyar Turisztikai Ügynökség várja a folyami hajózás, valamint az amerikai turisztikai piac iránt érdeklődő magyar utazási irodák, utazásszervezők, innovatív turisztikai szolgáltatók, turisztikai helyszínek, szállodák és szállodaláncok jelentkezését, akik 2022. március 16–20. között kiállítóként részt vennének az első ASTA Global River Cruise Expón.

A rendezvény sokszínű programot kínál a folyami hajózás iránt érdeklődő turisztikai szakembereknek: szakmai konferenciák, trade show és a B2B kapcsolatépítést elősegítő platform támogatja a minél hatékonyabb részvételt. A szervezők a rendezvényt megelőzően négy, különböző tematikájú, fakultatív, de költségtérítéses FAM trippel is várják a nemzetközi résztvevőket, hogy a turisztikai szakembereknek lehetőségük legyen Budapest mellett a vidéki Magyarország felfedezésére is. A rendezvényt követően négy hajó indul majd útnak a magyar fővárosból.

Fotó: MTÜ

A rendezvény további részleteiről az ASTA Global River Cruise Expo hivatalos honlapján olvashatnak.

A trade show-ra kiállítóként regisztráló magyar szolgáltatók az ASTA jóvoltából automatikusan egyéves ingyenes tagságot kapnak az Amerikai Utazási Ügynökök Szövetségében, amely rendkívüli lehetőséget biztosít a szakmai kapcsolatépítésre a rendezvényen túl is. Regisztrálni két kategóriában, standard és premier helyekre lehet ezen a linken.

A szponzorációs és kiemelt megjelenési lehetőségekről, valamint azok díjairól az ASTA bemutatkozó dokumentumának nyolcadik oldalán olvashatnak.

Az eseménnyel kapcsolatos kérdésekkel a Visit Hungary Észak-Amerikáért is felelős régióvezetőjét, Sarmon Zsuzsannát (Zsuzsanna.Sarmon@visithungary.com) lehet keresni.

(Borítókép: 123rf.com)