Felhívás az m&i Private Europe 2021 fórumon való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 03. 16:47

A Magyar Kongresszusi Iroda egyedülálló lehetőséget kínál fel öt potenciális hazai MICE-szolgáltató részére a fórumon kiállítóként való támogatott megjelenésre.

Az idén szeptember elején, Budapesten megrendezésre kerülő m&i Private Europe 2021 Forum jelentős mérföldkő a hazai meetings industry számára.

A Magyar Kongresszusi Iroda tavalyi sikeres pályázás során nyerte el a butik jellegű szakmai esemény rendezési jogát, melyre olyan iparági szolgáltatókat és potenciális ügyfeleket várnak, akik egyedi termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, illetve keresnek a MICE iparágon belül.

A 3 napos esemény 70 kiállító és közel 80 kiváló nemzetközi buyer részvételével zajlik.

A Kongresszusi Iroda és a szervezők közötti sikeres tárgyalások eredményeképpen a gyakorlattól eltérően további magyar szolgáltatók részvételét engedélyezték.

Jelen felhívással, a Magyar Kongresszusi Iroda egyedülálló lehetőséget kínál fel öt potenciális hazai MICE szolgáltató részére a fórumon kiállítóként való támogatott megjelenésre, ezzel is segítve a hazai szereplőket az újra indulás során.

Időpont: 2021. augusztus 31. – szeptember 3.

Eredeti ár: £6.900

MKI által biztosított támogatott részvételi díj: 400.000 Ft + Áfa

Kiállítói csomag tartalma:

  • 3 nap networking lehetőség
  • 40 előre egyeztetett tárgyalási időpont nemzetközi buyerekkel
  • 70 kiállító (független hotel, nem nagy lánc tagja), DMC, transzferszolgáltató, cateringszolgáltató, AV-szolgáltató, légitársaság)
  • Színes networking programok a nemzetközi buyerek részvételével
  • Felülmúlhatatlan vacsorák és esti kísérő programok

 

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 10.

A jelentkezési szándékot kérjük a kiallitas@hcb.hu e-mail címen jelezzék legkésőbb augusztus 10-ig.

A Magyar Kongresszusi Iroda felhívja a figyelmet, hogy a jelentkezés nem minősül automatikus regisztrációnak a fórumra, mivel a jelentkezőket a regisztráció elfogadása előtt az m&i Private Forum szervezője, a Worldwide Events kvalifikálja.