Felhívás csehországi roadshow-n való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. július 05. 16:47

A javuló járványügyi helyzet hosszú idő után ismét lehetővé teszi személyes találkozók, rendezvények, nemzetköz aktivitások szervezését.

A Visit Hungary Nonprofit Zrt. 2021. július 27-28. között leisure fókuszú szakmai roadshow-t szervez Csehországban, záró eseményként 2021. július 29-én, Prágában GINOP rendezvénnyel, a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében.

A csehországi roadshow állomásai:

2021. július 27.: Ostrava

2021. július 28.: Brno

2021. július 29.: Prága – egyben GINOP (TIMEA) rendezvény is

Csehország Magyarország 4. legnagyobb nemzetközi turisztikai küldőpiaca.

A Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusfejlesztési stratégiája nemcsak a B2B szegmensben, hanem a B2C marketing kommunikációban is kiemelt hangsúlyt helyez a Visegrádi Együttműködés országaira, mint az előrejelzések szerint a koronavírus világjárvány hatásaiból várhatóan a legrövidebb időn belül regenerálódó, közeli küldőpiacokra.

Várják a cseh turisztikai piac iránt érdeklődő utazási irodák, utazásszervezők, innovatív turisztikai szolgáltatók, turisztikai helyszínek, szállodák és szállodaláncok jelentkezését (cégenként egy fő regisztrációját).

A helyek korlátozott száma miatt a Visit Hungary Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága a roadshow-ra maximum 12, a GINOP rendezvényre maximum 15 szolgáltató jelentkezését tudja befogadni, a regisztrációs lap visszaküldésének időpontját is figyelembe véve.

A roadshow további részletei és a jelentkezés feltételei ITT olvashatók.

Jelentkezni az itt elérhető regisztrációs lap kitöltésével, cégszerű aláírásával és a magdolna.fekete@visithungary.com, valamint a nikolett.vanczo@visithungary.com email címekre való  visszaküldésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2021. július 12., 17:00

A járványügyi helyzet negatív változása esetén a Visit Hungary fenntartja a jogot arra, hogy a roadshow-t online platformra helyezze át.

 

(borítókép:123rf.com)