Felhívás délkelet-ázsiai roadshow-n való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2019. július 18. 10:00

2019. október 9-14. között tartják a Visegrádi Négyek országainak délkelet-ázsiai roadshow-ját Jakarta, Kuala-Lumpur és Cebu állomásokkal. A roadshow-t a cseh partner szervezi.

A térségben évek óta folytatnak aktivitást a V4 országok, és a közép-kelet-európai régió láthatóságának növelését e rendezvénysorozat kiválóan szolgálja. A 2019. évi V4 marketingterv alapján a roadshow-t a cseh partner szervezi.

A térségből történő szervezett beutazás évről évre folyamatosan nő, és a visegrádi országok nemzeti turisztikai képviseletei a roadshow-ra jelentkező kiállítókkal együtt piaci pozícióikat erősíteni kívánják ezeken a piacokon. A koncentrált megjelenés minden városban lehetőséget ad közvetlen B2B megbeszélésekre is. A meglátogatandó városok közé felkerült Cebu is, mint új piaci B2B lehetőség.

 

A jelentkezési lap ide küldendő: Jan Urban, a Hong Kongi Cseh Turisztikai Hivatal Ázsiáért, Ausztráliáért és Óceániáért felelős igazgatója

Telefon:  +852 2757 9995, mobil: +852 6712 7592,
e-mail: urban@czechtourism.com

Az érdeklődők kérdéseikkel a Magyar Turisztikai Ügynökség munkatársát, Fekete Magdolnát kereshetik a magdolna.fekete@mtu.gov.hu e-mail címen.

Bővebb információkért kattintson IDE!

A jelentkezési lap letölthető INNEN.