Felhívás latin-amerikai turisztikai road show részvételre

Forrás: turizmus.com

 2017. július 26. 16:11

A Magyar Turisztikai Ügynökség részvételi felhívást tesz közzé partnerei számára latin-amerikai turisztikai road show-ra való jelentkezéshez.

A Visegrádi Négyek turisztikai együttműködésének keretében megvalósuló rendezvénysorozat főszervezője a Cseh Turisztikai Hivatal, időpontja 2017. november 14-22.

A latin-amerikai road show-ra az MTÜ azon szakmai partnerek jelentkezését várja, akik érdekeltek a látványosan növekvő latin-amerikai beutazó turizmusban, és szívesen bemutatnák kínálatukat, új szolgáltatásaikat, csomagajánlataikat a helyi utazási irodáknak és tour operátoroknak.

A road show egyes állomásaira meghívott latin-amerikai partnerek fő profilja a MICE, a luxuskörutak, az FIT és csoportos utazások, személyre szabott szolgáltatások.

A hat várost (Bogota, Lima, Santiago, Buenos Aires, Sao Paolo és Rio de Janeiro) érintő road show alkalmával a V4 desztinációk általános ismertetőjét a közép-európai szolgáltatók bemutatkozása és kétoldalú szakmai megbeszélések követik. A road show egészére és egyes helyszíneire is lehet jelentkezni.

Részvételi szándékukat 2017. július 31-iglutter_p@czechtourism.com, valamint a magdolna.fekete@mtu.gov.hu e-mail címen jelezhetik.

Csatolt dokumentumok:
program
meghívó

Jelentkezési lapok:

Bogota, Lima, Santiago, Buenos Aires, Sao PaoloRio de Janeiro

Jelentkezés a road show egészére