Felhívás Magyarországot népszerűsítő pekingi rendezvényen való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. október 04. 17:23

Csaknem két év után először, 2021. október 29-én a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) ismét személyes jelenléttel megvalósuló üzleti rendezvényre várja a kínai turisztikai szakembereket Pekingben.

Az eseményen az MTÜ-t leányvállalata, a Visit Hungary Zrt. Kínáért felelős piacszakértője, Yao Yao képviseli majd, a Kínában érvényben lévő karanténszabályok miatt online bejelentkezve. Az esemény lebonyolítását a helyszínen a Tourism (Beijing) Media Co. Ltd. ügynökség munkatársai segítik majd.

A rendezvény két részben valósul meg: a délutáni B2B rendezvény során a kínai résztvevők megismerkedhetnek a vidéki Magyarország szépségeivel, majd lehetőségük lesz a megjelent magyar partnerekkel való személyes kapcsolatépítésre. Az esti rendezvényre pedig a kínai média képviselői és kiemelkedő influencerek kapnak majd meghívást, akik az igényeikre szabva, élményszerűen ismerhetik meg országunkat.

Az MTÜ szeretettel várja mindazoknak a kínai turisztikai piac iránt érdeklődő utazási irodáknak, utazásszervezőknek, infrastrukturális szolgáltatóknak, innovatív turisztikai szolgáltatóknak, turisztikai helyszíneknek, szállodáknak és szállodaláncoknak a jelentkezését, akik Kínában rendelkeznek helyi képviselettel vagy értékesítő munkatárssal, és meg tudják oldani a rendezvényen való személyes részvételt. Online részvételre a rendezvény adottságai miatt ezúttal nem, majd csak a közeljövőben, egy másik alkalommal lesz lehetőség.

Két év után először tart az MTÜ személyes jelenléttel megvalósuló üzleti rendezvényt Pekingben

Fotó: 123rf.com

Jelentkezni az MTÜ regisztrációs oldalán tudnak az itt elérhető regisztrációs adatok kitöltésével.

Jelentkezési határidő: 2021. október 15.

A regisztráció önmagában még nem garantálja a részvétel lehetőségét.

A rendezvény a Turisztikai Innovációs Marketing Együttműködési Alapprogram (TIMEA) keretein belül, a GINOP-1.3.5-15-2015-00001 projekt alatt valósul meg. A projekt fő célja Magyarország turisztikai és gazdasági kínálatának népszerűsítése, és a turizmus területén működő vállalkozások piacra jutásának elősegítése.

A Covid-19 vírus miatt bevezetett járványügyi intézkedések változása és a rendezvény megszervezését ellehetetlenítő szabályozások esetén a rendezvény időpontja módosulhat, ez esetben az MTÜ erről természetesen külön értesítést küld.

Az MTÜ mindenkinek köszöni eddigi és jövőbeli együttműködését, amit nagyra értékelnek, rendezvényeik enélkül nem valósulhatnának meg!