Felhívás online workshopon való részvételre – DACH piac

Forrás: turizmus.com

 2020. október 13. 17:02

A Magyar Turisztikai Ügynökség Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatósága a DACH régió országaival B2B online workshopra (Németország, Ausztria, Svájc) hirdet részvételi lehetőséget.

A vírushelyzet okozta helyzetre való tekintettel az őszre tervezett német és osztrák roadshowt idén online, digitális formában tervezi megtartani a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A német–osztrák országspecialista online workshopra várja a magyar szolgáltatók jelentkezését, amelyet november 12-én csütörtökön, 10 órától rendeznek meg, kb. 40 utazásszervező és travel agent részvételével a DACH régióból.

A rendezvény várhatóan egész napos lesz, a részvétel a magyar „társkiállítók" számára díjmentes.

Berlin, a Brandenburgik apu

Fotó: MTÜ

A rendezvényre online platform készül, a jelentkező partnereknek egy külön microsite áll majd rendelkezésre, ahova cégprofiljukat fel tudják tölteni a megjeleníteni kívánt információkkal.

A 15 perces 1:1 megbeszélésekre az érdeklődést a külföldi partnerek a feltöltött profil alapján jelzik, illetve a magyar szolgáltatóknak is lesz lehetőségük megbeszélések kezdeményezésére a német, osztrák és svájci partnereknél. A megbeszélések célja a jövőbeni együttműködés, és új termékkínálat bemutatása a 2021-es turisztikai évre.

A részvétel 10 szolgáltatói létszámban van korlátozva, a jelentkezéseket október 17-ig várják a kinga.farkas@mtu.gov.hu e-mail címre.