Felmérés az IBTM World 2021 kiállításon való részvételi szándékról

Forrás: turizmus.com

 2021. június 16. 08:44

A Hungarian Convention Bureau tájékoztatja a hazai rendezvényszakma szolgáltatóit, partnereit, hogy a barcelonai IBTM World 2021 a jelenlegi információk alapján élő formátumban kerül megrendezésre.

Ezen kiállítás, mint a világ egyik legjelentősebb MICE-piaci eseménye elsők között várja majd a résztvevő desztinációkat és szolgáltatókat.

2021 a várva várt újra indulás éve. Az IBTM World nemzetközi szakmai vásáron való megjelenés célja a magyar meetings industry szereplőinek támogatása, az üzleti kapcsolatok fejlesztése és a nemzetközi piacon történő bemutatkozás lehetőségének biztosítása.

A HCB számára, a korábbiakhoz hasonlóan, kiemelten fontos a hazai szakmai partnerek véleménye, a 2021. évi részvétel előzetes igényfelmérésen alapul.

A társkiállítók számára a vásár során lehetőség nyílik az üzleti kapcsolatok fejlesztésére, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására.

Időpont: 2021. november 30.–december 2., Barcelona

Az ágazat újra indulását elősegítendő és a hazai szolgáltatók megjelenését támogatandó a Hungarian Convention Bureau a 2019-es díjszabáshoz képest 30%-os kedvezményt nyújt, így a megjelenés az egyes szolgáltatók számára 400.000 Ft+ ÁFA összegért elérhető.

A részvételi díj tartalmazza:

  • 1 fő kiutazó részvételét osztott pultos megjelenéssel;
  • Egységes cégfelirat elhelyezését
  • Képi anyagok megjelenítésére szolgáló digitális megjelenítési lehetőséget
  • Catering szolgáltatást a kiállítók és tárgyalópartnereik részére
  • Raktárhasználatot
  • Katalógusbeiktatást
  • A résztvevő szóróanyagainak igény szerinti szállítását max. 50 kg-ig
  • Vezeték nélküli internet használatát

 

A kiállítás technikai adottságainak, feltételeinek megfelelően teljes körű szervezést és koordinálást a Hungarian Convention Bureau felelős munkatársai által a kiállítás nyitása előtti szakaszban és a kiállítás üzemelése alatt a helyszínen

A visszajelzéseket és esetleges kérdéseket 2021. június 22-ig várjuk a kiallitas@hcb.hu e-mail címen.

A HCB felhívja a figyelmet, hogy a felmérésre való válaszadás nem minősül jelentkezésnek a kiállításra, a megjelenési feltételekről és a jelentkezés módjáról a későbbiekben tájékoztatja a szakmát.