Felújítás miatt bezár a szombathelyi Tourinform-iroda

Forrás: turizmus.com

 2020. december 18. 09:39

December 18-án hosszabb időre bezár a szombathelyi Tourinform-iroda, hogy tavasszal kívül-belül teljesen megújulva álljon majd a turisták és a szombathelyiek rendelkezésére.

Még ebben az évben, december 18-án megkezdődnek a bontási munkálatok a szombathelyi Fő tér és a Király utca sarkán álló Tourinform-irodában, így a képen látható irodabelsővel már nem találkoznak a vendégek.

Teljesen megújul a 30 éves irodabelső

Fotó: Savaria Turizmus Nonprofit Kft.

A tervek szerint 2021. március elsején nyit majd újra a szombathelyi Tourinform, ha a járványhelyzet engedi. Új berendezéssel és bútorzattal, a 30 év után újragondolt, 21. századi Tourinform-arculatnak megfelelő új színekkel, burkolatokkal, modernizált irodatechnikával, légkondicionált ügyféltérrel, kibővített szolgáltatásokkal és sokkal több helyi termelő és kézműves igényes portékájával várják majd a turistákat és a szombathelyieket.

A projekt keretében az iroda előtti oszlopok egy része és a külső faburkolat is megszépül. A beruházás költsége közel húszmillió forint, melyet a Savaria Turizmus Nonprofit Kft. teljes egészében a Kisfaludy-program pályázati forrásából finanszíroz.

Az iroda előtti oszlopokat is rendbe teszik

Fotó: Szabadfi Zoltán

A karácsonyi szünetet követően, január 4-től az iroda munkatársai online és telefonon az átalakítás idején is az ügyfelek rendelkezésére állnak a megszokott szombathely@tourinform.hu e-mail címen, illetve a 30 377 5426-os telefonszámon. Tájékoztatásuk szerint a személyes ügyfélforgalom a járványhelyzetre való tekintettel januárban még biztosan szünetel majd.