Folyamatosan érkeznek a nevezések a TSMA-ra

Forrás: turizmus.com

 2017. március 14. 12:31

Melyik hotelnek van a legjobb Facebook oldala? Melyik turisztikai szolgáltatók büszkélkedhetnek a legjobb social branding, social content illetve social campaign címmel? Talán az Ön cége lesz egy egyik első helyezett?


Március 24-ig pályázhatnak a magyar hotelek valamint a turisztikai szolgáltatásokat nyújtó szervezetek és vállalkozások (utazási irodák, fürdők, turisztikai attrakciók, desztinációk, légitársaságok, stb...) a Tourism Social Media Awards-ra.

Három alkategóriában lehet pályázni:

  • social branding témakörben integrált közösségi média jelenléthez kapcsolódó nevezésekkel;
  • social content témakörben kreatív megoldásokat alkalmazó közösségi média tartalmakkal (pl. innovatív vizuális megoldások, videók, játékok);
  • social campaign témakörben pedig közösségi médiában (is) futó kampányokkal lehet jelentkezni.

Olvassa el a versenykiírást és töltse le a jelentkezési lapot MOST!

A pályázatokat turisztikai és kommunikációs szakemberekből álló zsűri bírálja el (részletek hamarosan), idén a nevezés ingyenes.


A versenyen díjat kapnak a magyarországi hotelek legjobb Facebook és Instagram oldalai is - a zsűri a Fészbuker.hu MSZÉSZ tagszállodák körében végzett felmérésére támaszkodva választja ki a legjobbakat.

A verseny győztesei bemutatkoznak a májusi Turizmus Panoráma magazin TSMA mellékletében.

A TSMA szakmai partnere a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ), a Turizmus Kft. és a Front Page Communications.