"Folytatás vagy újrakezdés a turizmusban" címmel jelent meg tanulmánykötet

Forrás: turizmus.com

 2022. július 05. 12:34

Megjelent a Széchenyi István Egyetem XII. Nemzetközi Turizmus Konferenciájának, "Folytatás vagy újrakezdés a turizmusban" című, 20 lektorált tanulmányt tartalmazó, 257 oldalas tanulmánykötete.

A tanulmányok sokszínűek, számos érdekes nézőpontból közelítik a feldolgozott témákat, és tanulságos publikációkkal gazdagítják a turizmus folyamatosan bővülő szakirodalmát.

A kötet ebben az évben is céljául tűzte ki a turizmus összefüggéseinek, trendjeinek, problémáinak megismerését és a turizmus aktuális kérdéseinek bemutatását. A témák között megtalálhatóak a koronavírus-járvány utáni időszak kérdései, megoldásai, fejlesztései és jó gyakorlatok is.

covidfree_123rf

A kötetben található tanulmányok többek között bemutatják többek között hogyan változtak az utazási, étkezési szokások a pandémia hatására

Fotó: 123rf.com

A tanulmányok bemutatják többek között hogyan változtak az utazási, étkezési szokások a pandémia hatására, de az is szóba kerül, hogyan befolyásolta a turizmushallgatók karriertervezését a COVID-19 járvány. Az egészségturizmus és a gyógyfürdők világának aktuális kérdéseire is fény derül a kötetből és megismerhetjük hazánk kulturális tereit, fejlesztéseit is belőle. Az angol nyelvű tanulmányok között a digitális turizmus fejlődése az egyik fő téma, míg kollégánk, Kaszás Fanni tanulmányában a turizmus és az álhírek kapcsolatáról olvashatunk többet.

A tanulmánykötet ITT letölthető.