Folytatódik a tourinformos munkatársak szakmai képzése

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 10. 11:27

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2020-ban is megszervezi a Tourinform-irodák front office-os munkatársainak aktuális képzését.

A Tourinform névhasználati szerződés értelmében a hálózathoz csatlakozó információs irodák dolgozóit folyamatosan képzik a magas minőségű információszolgáltatás biztosítása érdekében – olvasható az MTÜ honlapján.

Az idei tréning célja a mindennapokban alkalmazható eszközök, technikák, modellek bemutatása a hatékony stresszkezelés és kommunikáció érdekében.

Júliustól szeptemberig 10 vidéki helyszínen összesen 147 fő vesz részt a képzésben. A gyakorlati oktatás keretében, egy személyes jelenlétet igénylő tréningen, illetve online konzultációk során sajátíthatják el a speciális technikákat.

A hatékony stresszkezelés és kommunikáció is része a tréningeknek

Fotó: MTÜ

A tréningnek részét képezi a különböző megküzdési stratégiák átadása, melyeket alkalmazva a kollégák hatékonyabban, sikeresebben kezelhetik a stresszt és a konfliktusokat.

A megújuló Tourinform-hálózat így nemcsak külsőleg, a márkajegyek megjelenésében lesz egységes, hanem a hálózat lelkét, működését biztosító csapat kommunikációjában, a nehéz helyzetek hasonló módon történő kezelésében is.

Az MTÜ vidéki végvárait jelentő Tourinform-irodák a vendégfogadás előszobái, a hazai turizmus kirakatai, éppen ezért az MTÜ a Tourinformok működését rendszeresen ellenőrzi, és minőségbiztosítási rendszerben értékeli.