Gasztronómiai B2C és B2B kiadványok jelentek meg

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 07. 10:02

Újabb sorozattal bővült a Magyar Turisztikai Ügynökség kiadványportfóliója: mostantól a gasztronómia iránt érdeklődők is megtalálják a nekik szóló, Magyarország ízeit bemutató brosúrákat.

A magyar mellett angol, német, spanyol, francia és orosz nyelveken elérhető új kiadványok célja, hogy betekintést nyújtsanak a magyar gasztronómia változatos világába, ezáltal is inspirálva az utazókat a magyarországi tájak, turisztikai élmények felfedezésére az ország borvidékeinek és gasztronómiájának páratlan kombinációjával – adja hírül oldalán az MTÜ.

A nagyközönség és a gasztronómiában, gasztroturizmusban érdekelt üzleti partnerek számára eltérő tematikával készültek el a kiadványok. A nagyközönségnek szóló brosúra mostantól országszerte elérhető a Tourinform Hálózat irodáiban, míg az üzleti partnereknek szóló, bővebb anyaggal elsősorban szakmai rendezvényeken, roadshow-kon találkozhatnak az érdeklődők.

 

Szívvel, ízekkel: Magyarország – Gasztronómiai B2C kiadvány (a képre kattintva le tudja tölteni a magyar nyelvű verziót)

 

 

Kóstolja meg Magyarországot! – Gasztronómiai B2B kiadvány (a képre kattintva le tudja tölteni a magyar nyelvű verziót)

 

A kiadványok az MTÜ oldaláról az összes nyelven letölthetők.