Guller Zoltán: Ahogy lehet, azonnal nyitunk – videóüzenet

Forrás: turizmus.com

 2021. február 01. 19:20

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója február 1-jén videóüzenetet küldött a Turizmus Évadnyitó Gála online eseménye, a FEB1 Backstage résztvevőinek.

Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója a videóüzenetben megköszönte a szakma kitartását, türelmét, együttműködését és építő javaslatait, amelyeket a turisztikai szektor döntő többségétől a válság legnehezebb pillanataiban is tapasztaltak.

Az újrakezdésről szólva– az autósportból vett hasonlattal élve – azt mondta, „nehezített pályán, a kanyarban, a külső íven fogjuk megelőzni a versenytársainkat", amit a kormány számos intézkedéssel és támogatással segít elő. A turizmust érintő kormányzati támogatás összege meghaladja a 2 milliárd eurót.

Arra kérte a vállalkozásokat, hogy a hátralévő hetekben még tartsanak ki és tartsák be a szabályokat, mert nem sokkal a nyitás előtt semmi értelme étterembezárást, fertőzést, kockázatot vállalni – fogalmazott.

„Ahogy lehet, késlekedés nélkül, azonnal nyitunk" – hangsúlyozta Guller Zoltán a videóüzenetben, amelyet teljes terjedelmében meghallgathat a FEB1 Backstage műsorának részeként ITT.

Guller Zoltán

Guller Zoltán videóüzenetet küldött a FEB1 Backstage nézőinek

Fotó: MTÜ