Három díjat nyert a bor.hu az Év Honlapja pályázaton

Forrás: turizmus.com

 2021. december 20. 16:42

Összesen 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás versenyzett az idén húszéves Év Honlapja pályázaton. A Magyar Turisztikai Ügynökség bor.hu weboldala első alkalommal nevezett, és rögtön három kategóriában is díjat kapott.

A 2019-ben elindult, azóta több fejlesztésen átesett bor.hu az elmúlt években mérvadó, mértékadó weboldallá vált. Nemcsak a hazai borvidékeket és borászatokat mutatja be részletesen, de átfogó képet ad borstílusainkról, szőlőfajtáinkról és a hazai borkultúráról is. Az oldalon eseménynaptár és magazincikkek is segítik, hogy a borok és borutazások iránt érdeklődők naprakész, színes hírek és ajánlók révén kerüljenek közelebb a borkultúrához, és személyesen is ellátogassanak a borászatokba.

A weboldal az Év Honlapja versenyen, a szakmai zsűri megítélése alapján az alábbi kategóriákban nyert el díjat:

  • Hungarikum kategória – Év Honlapja
  • Kultúra kategória – Minőségi díj
  • Kereskedelem kategória – Különdíj

 

A bor.hu weboldala első alkalommal nevezett, és rögtön három kategóriában is díjat kapot az Év Honlapja pályázaton

Fotó: MTÜ

Az idei jubileumi Év Honlapja pályázatra minden korábbinál több nevezés érkezett. A díjak elismerést jelentenek a bor.hu minden munkatársának, borszakíróknak, fotósoknak, szerkesztőknek, webfejlesztőknek, közösségimédia-szakértőknek, és nem utolsósorban annak a 390 borászatnak, amely lehetővé tette, hogy az oldalt felkeresők összetett és valóban attraktív képet kapjanak borvidékeinkről – írta közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Kapcsolódó cikkek