Hatalmas kongresszus megy Bécsbe

Forrás: turizmus.com

 2017. december 21. 14:34

Az Európai Neurológiai Akadémia Bécsben tartja évi gyűlését 2021-ben. Június 12. és 15. között 5 ezer vendégre számít az Austria Center Vienna.

A 2014-ben alapított Európai Neurológiai Akadémia, amely kontinensünk neurológusait képviseli, minden évben más-más európai városban tartja kongresszusát. A rendezvényért komoly verseny folyik: a 2021-es eseményre Bécs mellett pályázott Helsinki, Göteborg, Prága és Genf is. „Bécs kapta a szavazatok 34 százalékát, ami majdnem kétszer annyi, mint amennyit a második helyezett Helsinkinek sikerült megszereznie” – erősítette meg a Bécsi Kongresszusi Iroda vezetője, Christian Mutschlechner.

Itt tartják 2021-ben az Európai Neurológiai Akadémia kongresszusát

Fotó: acv.at

A négy napos rendezvény programja a neurológia minden területét lefedi a tudományos szimpoziumtól kezdve a gyakorlati kurzusokig. A szervezők több mint 1500 absztraktra számítanak, amiket 2020-ban fognak véglegesíteni. Az Osztrák Neurológiai Társaságnak nemcsak tudományos munkája miatt van komoly elismertsége, hanem azért is, mert számos nagy volumenű tudományos eseményt szervez, 2013-ban például a neurológusok világkongresszusát hozta Bécsbe.