Hazai kiállítók jelentkezését várják a Conventa új budapesti MICE-rendezvényére

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 11. 13:33

Szeptember 1. és 3. között, Budapesten debütál a Conventa új „Try Before You Buy” eseménye, amely a szakma MICE szolgáltatóit köti össze európai rendezvényszervezőkkel.

A 15 éves Conventa a régió egyik leghosszabb múltra visszatekintő B2B MICE rendezvénye, amely a térség iránt közvetlenül érdeklődő szakmai vásárlókat vonzza. Az új, először hazánkban megvalósuló kiadása pedig olyan szakkiállítás, amely közös események keretében biztosítja a kiállítók és a vásárlók kapcsolatépítésének felpezsdítését, valamint a vendéglátó ország mély megismerését.

Az esemény 2023-as újdonsága, hogy a piacon egyedülálló koncepcióval szeretné a legjobb MICE-desztinációkat bemutatni az utazásszervezőknek. A Try Before You Buy három napos programja ötvözi az élményalapú szakmai bejárást (FAM tripet) és a személyes üzleti találkozókat.

A Try Before You Buy három napos programja ötvözi az élményalapú szakmai bejárást (FAM tripet) és a személyes üzleti találkozókat

Fotó: Conventa/Marko Delbello Ocepek

Szeptember 2-án az Európa számos országából érkező hosted buyerek megismerhetik Budapestet a kifejezetten erre az eseményre kifejlesztett, idegenvezető által vezetett tematikus városi sétákon és helyszínlátogatásokon keresztül. Ezen belül a résztvevők felkereshetik a főváros kiemelkedő rendezvényhelyszíneit, miközben kötetlen légkörben alakíthatnak ki kapcsolatokat a kiállítókkal, nemcsak egyéni tárgyalások, hanem izgalmas kulturális és gasztronómiai kísérőprogramok keretében is.

Szeptember 3-án, a kiállítók és a meghívott résztvevők hivatalosabb keretek között, előre egyeztetett személyes találkozókon fűzhetik szorosabbra az együttműködésüket. A Budapest Convention Bureau együttműködésével megvalósuló esemény mindezek miatt remek üzletfejlesztési lehetőséget kínál a hazai szolgáltatóknak (hoteleknek, rendezvényhelyszíneknek, utazásszervezőknek és rendezvényszervező ügynökségeknek), hogy az elsősorban az Egyesült Királyságból, a Benelux államokból, Németországból, Franciaországból és Olaszországból érkező hosted buyerekkel erősítsék üzleti kapcsolataikat.

Az eseményen a hosted buyerek száma maximum 25 lesz, a Conventa adatbázisából, európai desztinációkból válogatva. A kiállítói jelentkezés határideje 2023. augusztus 18. A rendezvény helyszíne a Budapest Marriott Hotel.

További információ és a jelentkezés ITT.