Hello Hungary, Hello Sziget!

Forrás: turizmus.com

 2017. július 03. 12:53

Július 1-től háromnapos kombinált napijegyet is vásárolhat a Szigetre az, aki egy hosszú hétvégi kiruccanás keretében szeretné megnézni Budapest vonzó látványosságait és a Sziget változatos programjait. A Hello Hungary akciót az MTÜ támogatja.

Mostantól háromnapos, kombinált hétvégi napijegyekkel is lehet jönni Európa egyik legizgalmasabb fesztiváljára, a Szigetre, ami Budapest szívében, a Duna folyó egy zöld szigetén várja a látogatókat augusztus 9-16 között.

Egy fantasztikus város pulzáló kulturális élettel, változatos nappali és éjszakai programokkal, a több száz éves törökfürdőktől, az egyedülálló romkocsmákig. Ezt, és még rengeteg minden mást kínál a magyar főváros, Budapest a látogatóinak augusztus második hetében is, amikor az ország legnagyobb turisztikai attrakciója, Európa legszínesebb fesztiválja, a Sziget is várja vendégeit.

A #hellohungary hétvégi jegyek csütörtöktől szombatig, illetve péntektől vasárnapig szólnak, így több mint 10%-kal olcsóbb a fesztiválozás, mintha csak három napijegyet vásárolna a látogató ezekre a napokra.

 

 

 

Kapcsolódó cikkek