Hello Turizmus·com magazin!

Forrás: turizmus.com

 2017. szeptember 11. 15:39

Megjelent a Turizmus·com magazin első száma. A Turizmus Panoráma jogutódjaként megjelenő magazin már úton van az előfizetőkhöz.
Az augusztus utolsó hetében meghirdetett szavazás eredményeként került címlapra ez a tengerparti kép. Néhány nap leforgása alatt majd ’800 szavazat érkezett, ezúton is köszönjük az aktivitást!

 

 

Viszont, a címlapfotónál is lényegesebb, hogy nevet és dizájnt váltott az egész magazin. Úgy gondoltuk, a nyomtatott magazin címével is utalnunk kell arra, hogy a turizmus.com weboldal, valamint a turizmus.com bulletin családjába tartozik, és viszont.

Kedves Olvasónk, a print nem halott!
Különösen jól muzsikálnak a szakmai magazinok. Mindamellett, hogy most a turizmus.com oldalon olvassa e sorokat, s a turizmus.com bulletinből tájékozódik a napi hírekről, az elemzéseket, a nagyobb lélegzetű anyagokat még sokáig a nyomtatott magazinban fogja olvasni. Reméljük, egy olyan Turizmus·com magazinban, amelyik tartalmában és megjelenésében is kedvére való.

Várjuk véleményét a megújult magazinnal kapcsolatban is!

Tájékozódjon hiteles forrásból!

Rendelje meg még ma, hogy az elsők között vehesse kézbe a megújult szakmai lapot!

A turizmus.com magazin továbbra is havonta jelenik meg (évi 10 lapszám), változatlan méretben, terjedelemben és áron. A turizmus.com magazinhoz kizárólag előfizetés útján juthat hozzá havi rendszerességgel.

Előfizetőként az alábbi előnyöket élvezheti:
• napi turizmus.com bulletin – e-mail hírlevél
• ingyenes Adó és jog 2017 kiadvány
• meghívás a turizmus.com szakmai rendezvényeire
• 50% kedvezmény a Turizmus Kft. egyéb kiadványaira (Vendéglátás magazin, Business Traveller Hungary magazin, TOP 50 kiadvány, stb.

Kapcsolódó cikkek

Megvan a nyertes címlap!

2017. szeptember 03.

Bye bye Turizmus Panoráma!

2017. augusztus 22.