Hétvégén nyit a Hungarospa Hajdúszoboszló strandja

Forrás: turizmus.com

 2016. április 27. 21:30

A hajdúszoboszlói strand megszépülve, 2016. április 30-án, szombaton nyitja meg kapuit a strandolni vágyók előtt.

A nyitás alkalmából nagyszabású ingyenes esti strandnyitó „Hungarosparty”-n vehetnek részt a vendégek. A szezon kezdetén, a tradicionális strandrészen különféle élménymedencék, pezsgő-, hullám- és gyermekmedence, valamint az Aquapark felőli részen az Omega- és tanmedence is a fürdőzni vágyók rendelkezésére állnak.

Májustól hétvégéken, júniustól pedig már minden nap nyitva tart az Aquapark, ahol összesen 15 izgalmas kalandcsúszda várja a csobbanás szerelmeseit. A 6-12 éves gyerekek számára az Aquapark gyermek kalandmedencéket is kínál vízi várral, mini csúszdákkal.

Június elejétől, a nyári idő beköszöntével a népszerű mediterrán tengerparti medencét és az úszómedencét is birtokba vehetik a strandolók. A nyári főszezonban minden hétvégén napközbeni zenés-táncos programok lesznek szombat délutánonként egy-egy sztár fellépővel, valamint pénteken és szombaton zenés esti fürdőzéssel várjuk vendégeinket. A gyerekeket és szüleiket a strand „Vízipók meseszínpadán” minden nap a különböző családi animációk szórakoztatják.  A fiatalok számára idén is lesz a tengerparton Habshow.

A fürdőben legjelentősebb szolgáltatás-fejlesztés idén az online jegyértékesítés elindítása volt, melyhez új beléptető rendszer bevezetése is kapcsolódik.

A fürdő idén elsősorban a környezet megszépítésére helyezte a hagsúlyt: megújultak, megszépültek strandpénztárak, valamint a strand „lepkeszárny” főbejárata. Megújították a strand területén a sétányok burkolatát, a tradicionális strandrészen felújították a kabinokat, valamint  a strand hátsó részében a Delfin pancsolómedence új, műanyag borítást kapott.