Hibrid workshop a francia vendégekért

Forrás: turizmus.com

 2021. március 19. 14:36

Innovatív, hibrid megoldással zajlott le az idei első franciaországi turisztikai workshop a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében március 11-én.

Ljubinkovic Iván, az MTÜ Franciaországért felelős piacszakértője egy párizsi ügynökséggel együttműködve hívott meg 16 high-end utazási irodát, hogy vegyenek részt a rendezvényen. A francia partnerek az előírt járványügyi szabályok betartásával élőben gyűlhettek össze az ügynökség által biztosított reprezentatív helyszínen. A rendezvénynek rendkívül jó hangulatot adott, hogy a meghívottak hosszú idő óta először vehettek részt élő eseményen, ahol a magyar gasztronómia ínyencségeinek kóstolása közben követhették figyelemmel egy nagy kivetítőn Ljubinkovic Iván és a résztvevő nyolc hazai partner (négy DMC és négy szálloda) bemutatkozását.

Zakariás Fruzsina, az MTÜ Nemzetközi Kapcsolatok Igazgatójának köszöntőjét követően a francia partnerek megismerkedhettek Magyarország gazdag és élménydús kínálatával, amely számos igényüket képes kielégíteni, legyen szó üzleti találkozókról, trendi élményekről, incentive utaztatásról vagy történelmi felfedezésekről. Záró akkordként a borturizmus bemutatása is helyet kapott, amely rendkívül vonzó attrakció a franciák számára.

A francia résztvevők kis csoportokban, témákra bontva, felváltva tehették fel kérdéseiket a magyar partnereknek, interaktívvá és mindenki által jól követhetővé téve a társalgást.

A résztvevők kis csoportokban tehették fel a kérdéseiket

Fotó: MTÜ

„A rendezvényen ismét azt tapasztaltuk, hogy a franciák aktívan terveznek és készen állnak az élet újraindítására. Sokan érdeklődtek az új termékek és az „out of the box” típusú, új programok iránt” –összegezte tapasztalatait az MTÜ piacszakértője.

Ljubinkovic Iván elmondása szerint a visszajelzések rendkívül pozitívak voltak és sokan már tervezik a határok újranyitását követő aktivitásaikat hazánkban. A francia partnerek jelezték, hogy várják a folytatást. A tervezett aktivitások időpontjaival, valamint együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban Ljubinkovic Iván (Ivan.Ljubinkovic@mtu.gov.hu, +36 30 402 5178) továbbra is készséggel áll a rendelkezésükre.