Hungary Card 2017-ben is

Forrás: turizmus.com

 2016. december 18. 12:19

Megjelent a Hungary Card jövő évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit.

Az előző évekhez hasonlóan mintegy 1.000 elfogadóhelyen biztosít kedvezményeket 10-100% között a 2017-ben 2 változatban (Basic és Plus) működő Magyar Turizmus Kártya.

A változatlanul népszerű félárú vonat- és buszjegyek, néhány nagyvárosi közlekedés, a budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya matrica mellett a kártyával továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba. A számtalan színház, étterem és egyéb szolgáltató által biztosított kedvezményekről bővebb információ a közel 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a Facebookon és az okostelefonos applikációban található. A kártya mindkét változatával akár egy hosszú hétvége alatt megtakarítható a megvásárlására fordított összeg többszöröse.

 

A kártya kibocsátását, a szelvényfüzetek és az elektronikus kedvezmények meghirdetését egész éves szervezői munka előzi meg. Ennek eredményeként idén is számos új partner csatlakozott, többek között a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum, a Veresegyházi Medveotthon, az Agóra Tudományos Élményközpont, a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum és Hatvan több nevezetessége is. A Mahart Passnave jóvoltából pedig ismét 50% kedvezménnyel válthatók jegyek a dunai menetrendi kiránduló- és szárnyashajójáratokra, illetve a Tropicarium is növelte kedvezményét – újságolja Gál Gábor, a Hotelinfo Kft. ügyvezetője.

A kártya szerkesztősége egész évben várja kedvezményadó partnerek csatlakozását. Az azonnali Facebook- és hírlevél-megjelenés mellett nagyobb kedvezmény biztosítása esetén egy újabb e-szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden kártyatulajdonos számára azonnal, már év közben elérhetővé válik.

A Hungary Card megvásárolható a Hotelinfo Irodában, a viszonteladó partnereknél és online a www.hungarycard.hu oldalon, ahol részletes ismertető található a kártyacsomagokról is.