Hungexpo ügyfélparty London környéki rendezvényszervezőknek

Forrás: turizmus.com

 2019. február 25. 16:11

A londoni Magyar Nagykövetségen tartotta nagyszabású partner rendezvényét a Hungexpo február harmadik hetében.

A február 19-i fogadásra 30 olyan céges rendezvényszervező fogadta el a meghívást, akik több ezer fős események szervezésében érdekeltek és nyitottak Magyarországra, mint lehetséges helyszínre is, például a JackMorton, a GPJ, a Banks Sadler és a TFI Group. Az esemény  apropóját a küszöbön álló, kapacitásnövelést, funkcióbővülést, és az új konferenciaközpont és a meglévő terület megújulását is magában foglaló nagyszabású fejlesztés adta, hiszen a 2021-re bővülő új kongresszusi és egyéb rendezvénykapacitások értékesítését már megkezdte a Hungexpo csapata.

A vendégeket a nagykövet köszöntötte, a gasztronómiáról Volenter István, az Albatros Expo Catering díjnyertes séfje valamint Ortmann Krisztián, a nagykövetség főszakácsa gondoskodtak helyben kreált ételkompozíciókkal, szép magyar borok kíséretében.  A vendégek ‘bor roulette’ és ‘taste and play’ játékokkal szórakozva tanulhattak borokról és más Hungarikumokról.

A Budapest prezentáció és a tervek ismertetése után több rendezvényszervező jelezte, hogy az elkövetkező években hazánkba szeretné hozni többezer fős európai nagyrendezvényeit. Budapestet divatos és izgalmas városnak tartják, és úgy vélik, még megvan benne az újdonság varázsa is. Minden megtalálható itt, amit a rendezvényszervezők keresnek (könnyű megközelíthetőség, hotelkapacitás, kedvező ár-érték arány, jó rendezvényhelyszínek) megtalálható itt.

A fogadást öt szálloda, a Helia, Continental, New York Palace, Marriott Budapest és a Corinthia Hotel két- három napos, kreatív programokkal tarkított tartózkodást biztosító voucherekkel támogatta.

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan nyit a FeHoVa

2019. február 01.