MÉG 2 NAPIG JELENTKEZHETSZ! Időgazdálkodás és személyes hatékonyságfejlesztés képzés

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. április 10. 16:54

A képzés segítségével tudatosabbá válik az idővel való bánásmód, a tervezés, a priorizálás és a feladatok szervezése, csökkentve ezzel a mindennapokban ránk nehezedő nyomást.

Az állandó változásokhoz való alkalmazkodás és a hosszú túlórák gyakran elhasználják az energiánkat. Ez kiégéshez vezethet, ami megnehezíti a munkatársakkal való kommunikációt és a mindennapi hatékonyságunkat. Akár csapaton, akár szervezeten belül érintkezünk egymással, a hatékonyság érdekében a kommunikáció minősége felbecsülhetetlen.

  • Szeretne hatékonyabban, sikeresebben dolgozni a turizmus folyton változó világában?
  • Szeretné megismerni jellemző viselkedését, erősségeit, motivátorait, ideális munkakörnyezetét, hogy még sikeresebb legyen hivatásában?
  • Szeretné hatékonyabban beosztani az idejét, a feladatok eredményes menedzseléséhez?
  • Szeretné megérteni a kollégák viselkedését különböző helyzetekben?

 

A Magyar Turizmus Akadémia képzése segítségével tudatosabbá válik az idővel való bánásmód, a tervezés, a priorizálás és a feladatok szervezése, csökkentve ezzel a mindennapokban ránk nehezedő nyomást. A képzés továbbá segít megérteni, hogyan dolgozzunk együtt kollegáinkkal zökkenőmentesen, hogyan javítsuk a személyes kapcsolatokat megfelelő kommunikációval, valamint egymás személyiségtípusának megismerésével.

Kinek szól ez a képzés?

  • Minden turisztikai és rendezvényszakmai terület munkatársának, akiknek fontos, hogy megértsék saját, és ezáltal mások viselkedését is a különböző helyzetekben.
  • Akik ezen tudás birtokában szeretnének eredményesebben, konfliktusmentesebben működni.
  • Akik a hétköznapokban alkalmazható gyakorlati tudással szeretnének gazdagodni a hatékonyabb időbeosztáshoz, a feladatok eredményes menedzseléséhez.

 

Mindehhez bónuszként minden résztvevő megkapja saját, személyre szabott, több mint 25 oldalas Innermetrix DISC személyiségelemzését!

A képzés részletei és a jelentkezési felületek az alábbiakban a linkre kattintva megtalálhatók!

Időgazdálkodás és személyes hatékonyságfejlesztés Innermetrix DISC személyiségelemzéssel

2024. április 30. 9:00–15:00 óra, SZEMÉLYES

Az 1 alkalmas képzés kedvezményes részvételi díja: 45 000 Ft/fő + áfa

Jelentkezési határidő 2024. április 20.

Személyre szabott elemzés és konkrét időgazdálkodási praktikák segítik a képzés résztvevőit a hatékonyság növelésében, az igazi erősségek beazonosításában, a magasabb motiváció megőrzésében, az idővel való profi bánásmódban, az ideális munkakörnyezet és a megfelelő kommunikáció kialakításában, a kiégés megelőzésében, az ideális munka és magánélet egyensúlyának megtalálásában.

ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK >>

 


 

A MAGYAR TURIZMUS AKADÉMIA KÉPZÉSEIT
CÉGRE SZABOTT BELSŐ KÉPZÉSKÉNT
VENNÉ IGÉNYBE?


A képzések 8 fő felett belső képzési programként is igénybe vehetők.

Az érdeklődéseket Marosi Emese várja
a marosi.emese@turizmusakademia.hu
e-mail-címen.

(X)


Nyitókép: 123rf.com