Időpontja van!

Forrás: turizmus.com

 2019. október 08. 18:54

Ha Ön rendezvények, vagy üzleti utazások szervezésével foglalkozik, tudjuk mit csinál november 12-én... Ne szervezzen más programot, az UP Újpesti Rendezvénytérben a helye. Hatékony B2B tárgyalások és élményszerű, inspiráló környezet várják!

Több mint 80 kiállító és 800 tárgyalási időpont, üzleti rapid randik, ahol rögtön kiderül, megvan-e a közös hullámhossz. A szünetekben pedig – Zágráb díszvendégségével szó szerint – határtalan networking, finom falatok és kellemes, frissítő italok várják.

Hamarosan nyit az online órarend,

regisztráljon még ma!

Ha a számos egyedi újdonsággal készülő, részben frissen megnyílt helyszín és programgazda kínálata nem lenne kellően „adrenalinfokozó”, a rendezvényt különleges és látványos élményelemek is kísérik.

Így néz ki majd a dóm az UP teraszán. Kíváncsi, milyen belülről?

Fotó: Domus Living Solutions

Hatalmas és rendkívül hangulatos, 100 négyzetméteres fűtött dómot épít fel például az UP kerület fölé tornyosuló, kellemes atmoszférájú teraszán a Domus Living Solutions.

A Visual Europe Group pedig azon túl, hogy felépíti az esemény színpadát, egy látványos LED-falat is üzembe helyez, melyen a résztvevők reggel és délután az előadásokat kísérhetik majd figyelemmel, később pedig a tárgyalóteret dobja fel izgalmas LED-megoldásokkal.

A LED-falak rendkívül látványos megoldást kínálnak egy tárgyalási helyszín háttereként is

Fotó: Visual Europe Group

Az UP Újpesti Rendezvénytér modern helyszínéhez méltó berendezést biztosít a Hungexpo bútorbérléssel foglalkozó üzletága (Hungexpo Rental), a B2B tárgyalóasztaloktól kezdve a networking tér egyéb bútoraiig mindenről ők gondoskodnak.

 

Kényeztetés egész nap

A reggeli finom falatokról és a könnyű business ebédről az MBD hagyományosan jó partnere, a La Fiesta Party Service gondoskodik. Az egész napos kávészünet mellé a Rational és a Fornetti kínál majd frissen sütött péksüteményeket, de lesz palacsinta is!

A HT Konyha palacsintakülönlegességekkel, a Julius Meinl isteni kávéval, a Coca-Cola új energiaitallal, a Römer Quelle ásványvízzel, a Zwack pedig a Unicum Szilva mellett a fenséges gyömbéres bazsalikomos üdítővel, a Balissal pezsdíti fel a napot.

Az esemény névadója, a  Cégeshelyszínek.hu pedig szokásához hűen valami meglepetéssel készül majd.

UP-terasz

Fotó: UP Újpesti Rendezvénytér

Ám mindez csupán gazdag és inspiráló hátteréül kíván szolgálni a hatékony B2B tárgyalásokhoz, amelyek felvezetéséül a MICE Business Day két kiemelt desztinációja, Debrecen és Zágráb mutatkozik be. Képviselőivel egész nap találkozhatnak a szakmai vásárlók.

 

Mi várja még a résztvevőket?

Külföldi előadónk, a ljublajani Conventa főszervezőjének, Gorazd Cadnak az előadása arról, mi a tökéletes rendezvény titka.

A MARESZ és az UNICEO közös előadása, amelyben körbejárja a hatékony rendezvényértékesítés témakörét, ügyfél és lebonyolítói oldalról.

 

MICE Business Day 2019
Egy nap mindazoknak, akik céges rendezvények, üzleti utazások szervezésével foglalkoznak

A programmal kapcsolatos részletekről folyamatosan tájékoztatjuk majd és kövesse híreinket az esemény Facebook oldalán is: https://www.facebook.com/events/2151859708441907/.


Az esemény szakmai partnerei a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, a Hungexpo Zrt. és a MARESZ.
a szervező, Turizmus Kft.