Így csapatta David Guetta a Széchenyi fürdőből közvetített díjátadón – videó

Forrás: MTI/turizmus.com

 2020. november 10. 12:06

Mutatjuk a videót David Guetta különleges zenei produkciójáról, amelyet az MTV Europe Music Awards vasárnapi rendhagyó gáláján sugároztak a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadról.

Mint arról korábban beszámoltunk, idén London mellett Magyarország a régióban elsőként volt társházigazdája a világ legnagyobb és legnézettebb könnyűzenei díjátadójának, az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített MTV Europe Music Awardsnak (EMA), amelyet ezúttal a járványhelyzet miatt rendhagyó módon online közvetítettek.

A magyarországi házigazda Palvin Barbara szupermodell és David Guetta világhírű francia dj-producer volt, aki a műsorban egy különleges zenei produkciót adott a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon. Az MTV díjátadó követői világszerte megismerhették a magyar főváros panorámáját és a Széchenyi fürdőt, ahol David Guetta a Let's Love című slágert adta elő Raye-jel.

A videóra kattintva megnézheti, milyen volt a hangulat a fürdőben.

David Guetta díjazott is lett: ő nyerte a legjobb elektronikus előadónak járó díjat. Mások mellett a koreai K-pop szupersztárját, a BTS-t (amely négy kategóriában is győzött: legjobb dal, legjobb csapat, legjobb rajongótábor, legjobb virtuális előadás), Lady Gagát (legjobb előadó), a Coldplayt (legjobb rockelőadó) és Cardi B-t (legjobb hiphop) is díjazták a vasárnapi rendhagyó gálán.

Az eseményhez kapcsolódó televíziós és online közvetítést 180 ország mintegy egymilliárd nézője követhette. A műsorban elhangzott, hogy a jövő évi élő show házigazdája a magyar főváros lesz.