Ilyen volt a 2021-es MICE Business Day képekben

Forrás: turizmus.com

 2021. november 15. 17:59

Több mint 400 részvevővel november 9-én sikeresen lezajlott a MICE Business Day a Hungexpo új kongresszusi központjában. Mutatjuk az esemény szakmai fórumán, az élménytérben és a B2B tárgyalótérben készült képeket.

Az idei MICE Business Dayen újra személyesen találkozhattak a szakmabeliek. Összesen 70 kiállító – akik közül 15 külföldi – és 200 vásárló vett részt a rendezvényen, s a nap folyamán 750 tárgyalás zajlott le a kiállítók és a vásárlók között.

A fotókat Grósz Balázs készítette. A képgalériákat az első képre kattintva tekinthetik meg.


A rendezvény ezúttal is a hagyományos szakmai fórummal vette kezdetét reggel 9.30-kor. Az eseményen szó volt az üzleti turisztikai trendekről, a 2022-es évvel kapcsolatos tervekről és várakozásokról, a céges rendezvényszervezési stratégiákról és új incentive programlehetőségekről is.

68 kép MICE Business Day 2021 Hungexpo Kongresszusi Központ Szakmai Fórum

A rendezvény délutáni részében az előzetesen egyeztetett B2B tárgyalások folytak a tárgyalótérben, amelyek során mintegy 750 szakmai megbeszélés zajlott le a kiállítók és a vásárlók között.

183 kép MICE Business Day 2021 Hungexpo Kongresszusi Központ Tárgyalótér

Idén a tárgyalóteret kiegészítette egy élménytér is, ahol azok a szolgáltatók kaptak megjelenési lehetőséget – jellemzően a rendezvénytechnikai, IT-cégek, F&B-partnerek, valamint desztinációk –, akik a hagyományos tárgyalóasztalnál látványosabb formában, önálló standdal kívántak bemutatkozni.

152 kép MICE Business Day 2021 Hungexpo Kongresszusi Központ Élménytér

/