Indul a Budapest Guide – Budapest Card 2019/20. évi csatlakozás

Forrás: turizmus.com

 2018. október 16. 16:11

Kedvezményes és egyénre szabott megjelenési lehetőségeket kínál a Budapest Guide – Budapest Card katalógusban a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ november 10-éig. Ezután november 30-áig teljes áron lehet felületet igényelni.

Csatlakozzon Ön is a BFTK Partneri köréhez! Kerüljön a Főváros hivatalos, minőségi szolgáltatókat kínáló kalauzába, a Budapest Guide – Budapest Card katalógusba, ezáltal jusson el szolgáltatása első kézből a város közel 300 terjesztési pontján, valamint online a turistákhoz. Növeljük közösen a Budapestre látogatók számát!

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) tájékoztatja az érdeklődőket, hogy hivatalos turisztikai kiadványait tekintve megkezdte – a 2019. április hónaptól érvényes – új turisztikai évadra való felkészülését.

A Budapest Guide – Budapest Card katalógus nyolc nyelven megjelenő kiadványában való megjelenési lehetőséget most kedvezményesen, illetve egyénre szabottan ajánlja a BFTK.

A Budapest Guide – Budapest Card borítója

Fotó:  turizmus.com

Az akcióról és az aktuális listákról itt tájékozódhat.

A turisztikai kiadványban való hirdetés kapcsán keresse Sali Máriát, a BFTK média portfólió értékesítési referensét a marketing@budapestinfo.hu email címen.

A közös eredményesség érdekében a BFTK felkínálja a Budapest Card terméke elfogadóhelyi-hálózatához való csatlakozási lehetőséget is. A Budapest Card – a főváros hivatalos turisztikai városkártyája – partnereink közt jelenleg több mint 100 turisztikai szolgáltatót tudhat.

Csatlakozzon Ön is a kiváló minőségi szolgáltatókhoz, és élvezze közel százezres ügyfélkörünk által generált látogatószám növekedést! Szolgáltassunk közösen eredményesen a kiemelt időszakokon kívül is a négy évszak fővárosában!

Kérdéseivel keresse a BFTK Budapest Card divízióját: a +361-486-3325-ös telefonszámon, illetve a sales@budapestinfo.hu e-mail címen.