Indul a Budapest Guide – Budapest Card 2020. évi partnercsatlakozás

Forrás: turizmus.com

 2019. október 21. 19:23

Kedvezményes és egyénre szabott megjelenési lehetőségeket kínál a Budapest Guide – Budapest Card katalógusban a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ november 15-ig.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) tájékoztatja az érdeklődőket, hogy hivatalos turisztikai kiadványait tekintve megkezdte – a 2020. április hónaptól érvényes – új turisztikai évadra való felkészülését.

A főváros hivatalos, minőségi szolgáltatókat kínáló kalauzában, a nyolc nyelven megjelenő Budapest Guide – Budapest Card katalógusban való megjelenési lehetőséget most kedvezményesen, illetve egyénre szabottan ajánlja a BFTK november 15-ig. Ezen időpont után teljes áron lehet felületet igényelni december 13-ig. A kiadvány a város közel 300 terjesztési pontján, valamint online jut el a turistákhoz.

Az akcióról és az aktuális listákról ITT tájékozódhat.

A turisztikai kiadványban való hirdetés kapcsán keresse Sali Máriát, a sali.maria@budapestinfo.hu email címen.

A Budapest Guide – Budapest Card katalógus nyolc nyelven jut el a turistákhoz

Fotó: BFTK

A közös eredményesség érdekében a BFTK felkínálja a Budapest Card terméke elfogadóhelyi-hálózatához való csatlakozási lehetőséget is. A Budapest Card – a főváros hivatalos turisztikai városkártyája – partnerei közt jelenleg több mint 100 turisztikai szolgáltatót tudhat, és közel százezres ügyfélkörhöz jut el.

Kérdéseivel keresse a BFTK Budapest Card divízióját: a +361-486-3325-ös telefonszámon, illetve a sales@budapestinfo.hu e-mail címen.

(X)