Regisztráció az országos TDM-konferenciára

Forrás: turizmus.com

 2018. május 09. 18:27

2018. május 17-18. között Siófok ad otthont a Magyar TDM Szövetség XIX. Országos TDM konferenciájának.

A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület és a Szövetség együttműködésével szerveződő rendezvény fókuszában ezúttal is a TDM szervezeti rendszer jövője áll, különös tekintettel a kiemelt turisztikai fejlesztési térségekben zajló fejleményekre.

A kétnapos találkozó tematikája a fentiek mellett konkrétan érinti a Balaton Kiemelt Turisztikai Fejlesztési Térség pozícionálását, a leaderré válás folyamatát, az elkészült minőségmenedzsment rendszer bemutatását, valamint a turizmusban rejlő innovációs tartalékok részletezését is. A csütörtöki nap délutánján a legutóbbi konferencián nagy sikerrel zajló Crea©tivity – pódiumbeszélgetésre sor kerül, ahol az egyes TDM szervezeteknél megvalósított best practiseket hallhatják majd az érdeklődők, elsősorban a social media területéről.

Siófok ad otthont a TDM-konferenciának

Fotó: turizmus.com

A konferencia második napján a már megszokott TDM Agorát rendezik meg, 6 előadó 6 kerekasztallal várja a résztvevőket: a blogolás, a chatbotok és a mobilon történő fényképezés és videózás rejtelmei mellett előtérbe kerül a márkaépítés a közösségi oldalakon, valamint számos egyéb, a turisztikai szervezetek számára hasznosítható tudást, tapasztalatot is átadnak. 

A szokásokhoz híven a rendezvényt megelőző napon, május 16-án 16.30 órától lesz a Magyar TDM Szövetség Közgyűlése.

Regisztráció és szállásfoglalás 2018. május 14. 12.00 óráig a Magyar TDM Szövetség oldalán megtalálható link segítségével történik.

Kapcsolódó cikkek