Indul az MTÜ kampánya

Forrás: turizmus.com

 2017. június 13. 16:37

A hazai úti célok népszerűsítése, és figyelemfelkeltés Magyarország kulturális és természeti értékei iránt – ez a fő célja a Magyar Turisztikai Ügynökség nyári kampányának.

Az ügynökség hírlevelében úgy fogalmaz: az MTÜ hosszú távú feladatai között szerepel az országmárka-építés, ennek egyik első lépése az új belföldi kampány, amely június közepén indul majd.

Magyarország tele van rejtett kincsekkel és felfedezésre váró úticélokkal, természeti és kulturális értékekkel, amiket érdemes felfedezni. Ez az alapgondolata a Magyar Turisztikai Ügynökség júniusban induló nyári kampányának. A nagyszabású kampány elsődleges célja az, hogy minél többen, minél hosszabb ideig belföldön töltsék a szabadságukat.


A Magyar Turisztikai Ügynökség feladatai között kiemelt helyen szerepel az egységes turisztikai országmárka fejlesztése, valamint annak belföldi és külföldi kommunikációja. Ezen kívül nemcsak a turisztikai, hanem a teljes Magyarország-arculat megjelenésének a kidolgozása is az MTÜ feladatai között szerepel. Ez a munka már folyamatban van, és a tervek szerint őszre fejeződik be az országmárka véglegesítése.

Első lépésként a nyári reklámkampány indul, amellyel június közepétől találkozhat majd a közönség. Az MTÜ átfogó, integrált marketing kommunikációs kampánnyal hirdeti az üzenetét, a kampány fő célja az, hogy ráirányítsa a figyelmet Magyarország sokak által még nem ismert kulturális és természeti értékeire, ezzel is hazai úti cél választását ajánlja a nyaralásukat tervezők figyelmébe.