Hogyan váljunk kerékpárosbarát szolgáltatóvá? Ingyenes balatoni programsorozat

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 31. 08:22

A programsorozatra a turizmusban érintett minden szereplőt várunk, helyi vállalkozókat és szolgáltatókat éppúgy, mint az állami és önkormányzati szektor képviselőit.

A programsorozatot a Balaton három kiemelt turisztikai régiójában rendezzük meg, Keszthelyen, Balatonföldváron és Balatonfüreden (mindhárom helyszínen azonos tartalommal). Így szeretnénk biztosítani azt, hogy a program során megszerzett tudást a résztvevők az együttműködésük fejlesztésével helyben hasznosítsák.

A programsorozat céljai:

●  Balatoni kerékpáros turisztikai szolgáltatás fejlesztése c. projekt megismerése, tartalmi, szolgáltatási és infrastrukturális elemeinek bemutatása.

●  A kerékpárosbarát szolgáltatóvá váláshoz szükséges ismeretek, eszközök, szolgáltatások és jó gyakorlatok bemutatása.

●  Turisztikai szereplők, szolgáltatók közötti együttműködés ösztönzése, módszertani támogatás a közös termékfejlesztéshez.

 

A programsorozat egy-egy régióban három alkalomból áll, amelyekre együtt és külön-külön is lehet jelentkezni:

  1. A  Balaton mint kerékpáros desztináció – konferencia (4 óra időtartam)
  2. Hogyan váljunk kerékpárosbarát szolgáltatóvá? – műhelymunka (5 óra időtartam)
  3. Hogyan alkossunk vonzó terméket, vonzó csomagot együttműködésben a többi szereplővel a régióban? – műhelymunka (5 óra időtartam)

A programsorozaton való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött!

A programsorozat egy ingyenes osztrák tanulmányúttal zárul, amelyre a résztvevőket azok közül fogjuk kiválasztani, akik a programsorozat mindhárom alkalmán részt vettek.

A regisztráció menete:

Itt találja a regisztrációs ívet, a helyszíneket, időpontokat és az események részletes programját. Regisztrálni 2020. szeptember 4-ig lehetséges.

A programsorozat a Balatoni kerékpáros turisztikai szolgáltatás fejlesztése projekt keretében (GINOP-7.1.9-17-2018-00012), a Magyar Kerékpáros Szövetség, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közreműködésével valósul meg.

Ismerje meg Ön is a terveket, fejlesztéseket, térségi szereplőket! Járuljon hozzá, hogy a kerékpárosok számára az őszi-tavaszi időszakban is legyen vonzó a Balaton térsége!

(X)

(Borítókép: 123rf.com)