Ingyenes mobilalkalmazás is segíti a tájékozódást a Szent István Napon

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 08. 10:02

A leglátogatottabb alkalmazásboltokban (Google Play, App Store) már elérhető és letölthető a Szent István Nap rendezvényeivel kapcsolatos, a legfontosabb információkat tartalmazó ingyenes mobilapplikáció, melyek használatához nem szükséges regisztráció.

Magyarország születésnapját a hagyományoknak megfelelően minden évben, így idén is méltó módon megünnepeljük. A négynapos ünnepségsorozat keretében, a hivatalos programok mellett változatos műsorkínálat, családi és gyermekprogramok, valamint könnyűzenei koncertek sora várja az érdeklődőket a fővárosban – emlékeztet közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Az ünnepségsorozat összes programját és fellépőit, valamint a látogatható helyszíneket és a rendezvénnyel kapcsolatos híreket is elérhetik a Szent István Nap hivatalos mobilapplikációjában az alkalmazást letöltő felhasználók.

aug20app

Az ingyenes applikáció augusztus eleje óta már elérhető a nagyobb alkalmazásboltokban

Fotó: Google Play

A zenés előadások mellett a már ismert Mesterségek Ünnepe, a Divat&Design Fesztivál, a Magyar Ízek Utcája és a Csárdafesztivál, illetve a Food Truck Show színesíti a programot. A személyes program összeállítását segíti, hogy az egyes programok a Kedvencek közé menthetők, valamint a műsorokat akár a saját, online naptárunkhoz is hozzáadhatjuk.

Tavaly a rendezvény négy napja alatt, 20 helyszínen csaknem kétmillióan voltak kíváncsiak az augusztus 20-i nemzeti ünnep programjaira. A látogatók ellátásáról a meglévő vendéglátóipari egységek mellett több mint százötven kitelepülő kereskedőegység kínálata is gondoskodik, akiktől a tavalyi évben bevezetett megfizethető, szabott áras termékeket lehet megvásárolni. Ezekre a felhasználók szintén rákereshetnek a Szent István Nap alkalmazásban.

aug20app

A személyes program összeállítását segíti, hogy az egyes programok a Kedvencek közé menthetők

Fotó: Google Play

Az ingyenes applikáció, amelyből rendkívüli helyzetben közvetlenül vészhívás is indítható, augusztus eleje óta már elérhető a nagyobb alkalmazásboltokban. Aki a tavalyi esemény kapcsán már letöltötte, annak csupán frissítenie kell az appot.

(Borítókép: mtu.gov.hu)