Ingyenes webináriumsorozat a kulturális turisztikai attrakciófejlesztésekről

Forrás: turizmus.com

 2020. május 05. 12:51

Ingyenes webináriumsorozatot indított az InnoTime Hungary Kft. a kulturális turisztikai attrakciófejlesztés trendjeiről. Az előadások arra keresik a választ, hogy hogyan lehet működő, sőt bevételt termelő attrakciót létrehozni (ugyanannyi vagy kevesebb pénzből, mint működésképtelent).

Az előadó, Kedves Csaba két évtizedes fejlesztési tapasztalatának tanulságai, valamint hazai és külföldi példák összegzése alapján alakította ki azt a módszertant, amely túllép a sztenderdeken, új nézőpontból közelíti meg a témát: az egyéni vagy kollektív kreativitás kiélése gyakorlata helyett – a látogatói igények mentén – egy rendszerszintű modellt vázol fel.

Május 6-án, szerdán 10:30-tól a Szemléletváltás a kulturális attrakciófejlesztésben című eladásban átfogó képet kaphatnak a résztvevők az attrakciófejlesztés múltjáról, jelenéről, de legfőképpen a jövőjéről.
Az előadásra IDE KATTINTVA regisztrálhat.

Május 7-én, csütörtökön 10:30-tól és 14 órától pedig a Kulturális attrakciófejlesztés – tippek, trükkök, dilemmák című előadás gyakorlati útmutatót ad a sikeres kulturális attrakciófejlesztések tervezéséhez és megvalósításához.
Az előadásra IDE KATTINTVA regisztrálhat.

(X)